Doğum Sonrası Cinsel Hayat

dn0328

çok şükür bin şükür
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
1.568
47
358
kızlar nerdeyse 40 ım çıkacak.eşim kötü kötü bakıyo.geçen gün sıkıştırdı zor kurtuldum valla.dedim 1 hafta daha bekle.kaydirigubbakcemile3
aslında ben korkmuyorum kendimi kasmamaya çalışıyorum.gerçi hamileykende riskli gebelik olduğu için pek şey olmuyodu inş herşey hamilelikten önceki gibi olur öle umut ediyorum Şeniz
benim gibi o günü düşünen varmı ki delikafadulden

buda benden bende tırsıyorum 40 çıkmasına şurada 4 gün var gerçi kanamam hala azar azar sürüyor ama bakalım normal doğum oldu benim acaba dikişler falan nasıl olur bilemedim bende bilgi istiyorum yaaa (

Bende size bişey sorayım, hangi doğum kontrol yolunu kullanmayı düşünüyosunuz? sempatiksalakcinni

korkmayın kızlar 10 ay aradan sonra bile korkulacak bişi yok diyorum düşünün yani:) üstelik serklaj dikişlerim vardı alındı attan üstten hasarlıydım ama sıkıntı olmadı...

yani heralde ilk gece kadar zor olmaz :çok üzgünüm:

benim önceden eşim korunuyordu yine o korunacak hakkımızda hayırlısı ilk başlarda kaza olmadı umarım bundan sonrada olmaz :))))))

Kızlar, biz 7 aylık hamislikten sonra bırakmıştık. Kırkımın çıkmasını da beklemedik hihihihhii :) :) :) içimde korku vardı kocişe belli etmiyodum. Ama sorunsuz atlattık :) :) :) neysekiğigigıgoğiğığiğ

Oooo hadi hayırlı olsun canım benim :kedi: kaydirigubbakcemile3

mşlh cnm ii cesaret valla seninkideeyvahedigeldismile
ya ama şuda var 40 günden öncesi sağlık açısındanda uygun deil diye biliyorum.neyse olmuş bitmiş gözün aydın.inş bizde sorunsuz atlatırız aklinialirimsmile

arkadaşlar kasmayın kendinizi rahat olun sanıldığı kadar zor olmuyor bizde 40 çıktıktan yaklaşık 2 hafta sonra olmuştu ama boşuna kasmışım kendimi

zaten hamileliğin vermiş olduğu hafif bir genişleme oluyor orda :kedi:
tabi sonra toparlanıyor ama korkulduğu gibi acı falan olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…