kızlar nerdeyse 40 ım çıkacak.eşim kötü kötü bakıyo.geçen gün sıkıştırdı zor kurtuldum valla.dedim 1 hafta daha bekle.kaydirigubbakcemile3
aslında ben korkmuyorum kendimi kasmamaya çalışıyorum.gerçi hamileykende riskli gebelik olduğu için pek şey olmuyodu inş herşey hamilelikten önceki gibi olur öle umut ediyorum Şeniz
benim gibi o günü düşünen varmı ki delikafadulden
buda benden bende tırsıyorum 40 çıkmasına şurada 4 gün var gerçi kanamam hala azar azar sürüyor ama bakalım normal doğum oldu benim acaba dikişler falan nasıl olur bilemedim bende bilgi istiyorum yaaa (
korkmayın kızlar 10 ay aradan sonra bile korkulacak bişi yok diyorum düşünün yani:) üstelik serklaj dikişlerim vardı alındı attan üstten hasarlıydım ama sıkıntı olmadı...
Kızlar, biz 7 aylık hamislikten sonra bırakmıştık. Kırkımın çıkmasını da beklemedik hihihihhii :) :) :) içimde korku vardı kocişe belli etmiyodum. Ama sorunsuz atlattık :) :) :) neysekiğigigıgoğiğığiğ
Kızlar, biz 7 aylık hamislikten sonra bırakmıştık. Kırkımın çıkmasını da beklemedik hihihihhii :) :) :) içimde korku vardı kocişe belli etmiyodum. Ama sorunsuz atlattık :) :) :) neysekiğigigıgoğiğığiğ
mşlh cnm ii cesaret valla seninkideeyvahedigeldismile
ya ama şuda var 40 günden öncesi sağlık açısındanda uygun deil diye biliyorum.neyse olmuş bitmiş gözün aydın.inş bizde sorunsuz atlatırız aklinialirimsmile