Çatlaklar Doğum Sonrası Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Selam Nil
Hizli cevabin icin tesekürler senin catlaklarin kac senelikler

ben 3 aydır falan kullanıyorum sanırım sabretmek devamlı ve düzenli kullanmak gerek Allahın izniyle inşallah kurtulacağız bu çatlaklardan bende yok denecek kadar azaldı.Resmen siliniyor izler.

siliniyor derken sıkılaşıyormu yani çatlakların arasındaki mesafe azalıyormu yoksa çatlak kalıyor sadece renkleri açılıyor? ben 2 ay oldu doğum yapalı 3 aydır çatlak geziom asabım bosuluo intahar etçem ama oğluma kıyamıom :çok üzgünüm:

ya bende bu jeli kadın dogum doktoruna yazdırdım burdan okumustum ve aldım
kullanma da sürüyorum azcık sıvazlım diyorum kir gibi cıkıyo bu ne demek hani kir olsa her banyada keselenme huyum var imkansız yani bigün eşimin yanında kullandım ve kir cıkıyomus gibi oldu allah nasıl utandım bu deriyi böyle soyuyomus dedim kactım hemen ordan etraf battı nerdeyse kese yaptım sanki allam ya sizde böyle oluyomuya cok merak ettim

ne intiharı Allah korusun şakası bile kötü.Kremi kullan etkilerini gör.Canını sıkma herşeyin bir çaresi var Allahın izniyle.Ama biraz sabırlı ol ve kremi düzenli kullan.:1hug:

Ya kızlar ben de sizdenim Doğumdan sonra çat-la-dımmm...bakalım ben de şu kremi alıp deneyeyim keşke geçse yaaa eşim birşey demiyor ama ben çok kötü oluyorum gördükçe sinirlerim zıplıyorrr

kızlar bende contractubex jel aldım çatlaklarım için ne kadar kullanmam gerekiyor bide tamamen çatlaklarınız iyileştimi iz kaldı mı bilgilendirirseniz sevinirim

Hamileliğimin 5. ayından itibaren Lierac'ın çatlak önleyici jelini kullandım gerçi her gün düzenli bir şekilde kullanmadım ama şükür doğum sonrası tek bir çatlağım bile olmadı.
Hatta Lierac'ın jelini bir arkadaşım 20 küsür kilo alıp sonrasında verdiğinde oluşan çatlaklar için kullanmıştı ve yeni oluşan çatlakların görünümü gözle görülür bir şekilde azaldıydı.
Yani eğer yeni oluşmuş bir çatlağınız var Lierac'ı öneririm işe yarayan bir krem.

5. aydan itibaren günde iki kez lierac kullandım. bunun yanında bir sürü şey daha. günde 5-6 defa kremlendim yani. ergenlikte çok fazla çatlağım vardı. hep korkuyordum. ama hiç bir şey işe yaramadı. tamamen genetik. ablam halama çekmiş 25 kilo aldığı iki doğumda da tek çizgi yok ama ben çilekeş anneme benzemişim 8. ayımda alev çıkmış gibi her tarafım kırmızı çizgilerle doldu. aldığım toplam kilo 10 bile değil. bebişim sağlıklı olsun önemi yok diyorum ama eşimin gözleri karnıma takılınca kötü oluyorum. inşallah doğum sonrası biraz silikleşirler. beyaza da razıyım artık. alev topuna döndü göbeğim ya

bende hamilelik çatlaklarım ve göbeğimin toparlanması için galeniz paris elancy kullanıyorum. 1 haftadır değişim gözlemliyorum. 14 gün kullanılması gerekiyormuş. tabi isteyen daha da fazla kullanabilir.

bende hamilelik çatlaklarım ve göbeğimin toparlanması için galeniz paris elancy kullanıyorum. 1 haftadır değişim gözlemliyorum. 14 gün kullanılması gerekiyormuş. tabi isteyen daha da fazla kullanabilir.

Dediğin markanın bu amaca yönelik 2 ürünü var galiba.
Galenic Elancyl Concentre Vergetures Çatlak Giderici Kremi
Galenic Elancyl Strech Mark Corrector

Sen hangisini denedin?

kullananlardan yorum bekliyorum lütfen bizi aydınlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…