Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben vazelin,çatlak önleici kren de kulandım ama her şey boş,dr dediği gibi eğer deriniz yeterince esnek değilse çatlak olur,bir de hızla kilo alıp verme çatlakları oluşturuyor,benim göğusum,ve göbeim hep çatlamış ilk hamilelikte,çok moralim bozuldu:1no2:,estetikçiye gittim geçici olarak çatlak kapatıyorlar(dolduruyorlar)bir-iki ay gayet güzel oluyormuş(ben cesaret edemedim bunu yaptırmaya:1shok:)sağılık yerinde olsun,o kadarda önemli değil çatlaklarhihoyyytkaydirigubbakcemile5,ben kendimi böyle de seviyorum:asigim:18 yaşında doğum yaptım şu anda oğlum 9 aylık hiç çatlağım yok
çünkü sabah akşam düzenli olarak doğum olana kadar hergün karnıma vazelin sürdüm bunu bana eczane sahibi bir kişi söyledi iyiki kullanmışım hiç doğum yapmış gibi değilim oda kullanmış bana tavsiye etmişti şimdi iyiki kullanmışım diyorum
rejene kullananlar var forumda onlarda işe yararsa kullancam bende
bir arkadaşta contactubex önermiş
--------------------------------------------------------------------------------
son olarak o içine paRmak girebilen iğrenç yarıklar gözle görülmez bi hal aldılar
ne mi yaptım?her banyodan sonra strıvectin ve be panthene i klarıştırarak kullandım. her sabah madecassol(6 ytl) akşamları önce acnelyse(2 ytl) sonra yine madecassol kullandım.günaşırı yosun yağı(markası aktarım ücreti 14ytl)sürüp strech film geçirip 4-5 saat bekleyip strech filmi çıkardım ve haftada bir kez evigen ampül(4 ytl) kullandım.ve inanılması zor çatlaklara vede ettim gibi bişey.ban toplam maailyerti strivectini 175 ytl ye aldım toplam maaliyet 200 ytl fakat karboksiterapinin seansı 90 ytl hepsinden bi kere aldım şiddetle tavsiye ediyorum