Doğum sonrası ayaklar ne zaman eski numarasına döner ya da döner mi:(

nutellam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
63
2
86
Bursa
Herkese selam,
Eylül' de doğum yaptım, hamileliğimin 6. ayından sonra topuklu giyememeye başladım, sonrada hiç bir ayakkabımı, zaten yaza denk geldi hep terlikle geçiştirdim, doğumdan sonrada kaplumbağ gibi olan ayaklarım üstü indi gitti, tam ayağım eski haline döndü diye sevinirken ayakkabılarımı bir denedim parmaklarım bile girmiyor, sanırsınız eskiden 35 giyiyordum, 39 olan ayakkabılarım ayağımın yanında küçücük kalmış( Şimdi ne olacak, 41 mi giycem ben yani, eski ayakkabılarım hiç mi olmucak?? baksanız ayağım normal gibi, ödem bunun neresinde?? eşim geçecek diyor, bazı arkadaşlarım da fakat araştırdım ayağı büyük kalan da varmış, tecrübesi ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?? teşekkürler

benimde doğumdan önce 38-39 olan ayaklarım ödem ile birlikte 41 numaraya kadar çıkmıştı,neyse doğum yaptım ödem indi ama 10 kilo kadar fazlam kalmıştı üzerimde ve inatla eski ayakkkabılarımı giymeye çalıştım ki sonunda dar ayakkabılardan tırnak batması problemi yaşadım..1 yıl sonunda yine doğum öncesi kiloma indim şuan eski ayakkabılarımı giyebiliyorum ama sanki yarım numara büyük kaldı ayaklarım..

doğumdan sonra ayak numarası değişen bende çok duydum ama bence kilo ile ilgili olabilir,bir çok kadın eski kilosuna dönemiyor sonuçta

Evet bencede kilo ile ilgili, benim de şu an 8 kilo fazlam var, emzirdiğim için de kolay gidecek gibi durmuyor, o halde galiba 1 yıl bende beklicem, tabi 1 yılın sonunda kilolarım giderse:) ya üf ya, kilo bana akıştı ama ayakkabılarım için vercem ben bu kiloları:) teşekkürler cevap için

doğum yapalı 14 ay oldu doğum öncesi kiloma da döndüm fakat ayaklarım bi numara büyük kaldı.. eski topuklularımı giyince canım acıyo.. tırnak batması bende de oluyor ..

doğum yapalı 14 ay oldu doğum öncesi kiloma da döndüm fakat ayaklarım bi numara büyük kaldı.. eski topuklularımı giyince canım acıyo.. tırnak batması bende de oluyor ..

şaka mı yapıyosunuz arkadaşım? yani hem eski kilona döndün hem de hala olmuyor mu ayakkabıların napçam ben ya, hani 37 de 38 olsa tamam 39 du zaten ayaklarım, şimdi 40-41, ben nasıl güzel ayyabıklar bulcam, nasıl topuklu giycem bidaha(( ya birileri lütfen olumlu bişi yazsın, eski haline dönmeyecek mi ayaklarım yani:2:

meraba arkadaşım.bende eylülde doğum yaptım .dediğin gibi yaz dönemine denk geldiği için terlikle geciştirdim. önceden 37 numaraydı şimdi 38. ilk başlarda ödem dedim ama 4.aya girdik eski ayakkabılarım olmuyor. inatla giydim bir süre ama bendede tırnak batması oldu. şimdi vazgectim ve 38 alıyorum. benimde 7 kilo fazlam kaldı acaba dediğiniz gibi kilolardan olabilirmi:26:umarım öyledir yoksa o kadar ayakkabı çizme cöpe gider başkasınA vermeyede kıyılmazki ama dimi

ben hamileliğimde 27 kilo aldım..doğum sonrası ilk 1yılda 30 kilo verdim.tüm ayakkabılarım oluyor,böyle bir sorun yaşamadım..

ben hamileliğimde 27 kilo aldım..doğum sonrası ilk 1yılda 30 kilo verdim.tüm ayakkabılarım oluyor,böyle bir sorun yaşamadım..

Ben de 10 ay sonra senin yazdığını yazar mıyım dersin??? şu an 10 kilo fazlam var, bebeğim 2.5 aylık ve ayakkabılarım olmuyor üstüne üstlük göbeğim yerinde duruyor((

merak etme canım ben de hamileliğimi 39 numara kocaman terliklerle geçirdim zaten sonları yaza geldi.4 ay oldu 9 kilo fazlam var hala, ama ona rağmen ayağım 37 ye döndü.daha yeni ayakkabı aldım kendime topuklu ve 37 numara
ama alyansımı hala takamıyorum parmaklarım tombik hala..

bence endişe etmeyin,her bünye farklı..vücut kendini ortalama 1 yılda toparlıyor zaten.ben bi dönem evde egzersiz çok yapardım sizlerede öneririm.ben de alyansımı 1 yıl sonra takabildim.emzirmeyi yeni kestim göğüslerim eski bedenine yeni döndü..şimdide göğüslerim için egzersiz yapıyorum,toparlaması için..anne olmak herşeye değer :)))

37 olan ayakkabılarıma sığayım derken benim iki ayağımında baş parmakları tırnak batığı oldu bu da çok zor bir durum kızlar sizler dikkat edin

Ben de eylülde doğum yaptım. Dediğin gibi bütün yaz parmak arası şıkıdım terliklerle gezdim durdum zira ayakkabıların ayağa girmesi ne mümkün. Fakat doğumdan yaklaşık bir ay sonra tüm ayakkabılarım oldu. 35 numara giyiyordum ve hâlâ 35 numarayım. Açıkçası ben de belki 36 olur da rahatla ayakkabı bulurum diyordum ama umduğum olmadı. Acele etme zamanla düzelir bence. Ben tüm doğum kilolarımı da verdim belki ondan düzelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…