• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası anal fissür oluştu kızlar yardım!!!

Doğumdan sonra bendede oldu
fissür sorun değilde muayenesi pskolojimi bozdu resmen
Bir ilaç , bir fitil birde krem kullandım geçti geçmeseydi botoks yapıcaktı dr.

Doğumdan sonra bendede oldu
fissür sorun değilde muayenesi pskolojimi bozdu resmen
Bir ilaç , bir fitil birde krem kullandım geçti geçmeseydi botoks yapıcaktı dr.

ben doğumda yapmadım, kullandığım bir ilaç bqğırsak düzenimi bozduğu için bu durumu yaşıyorum maalesef :( şuan bana da ilaç tedavisi ugulanıyor, umarım benimki de geçer :(

sizden cevap alabildiğime öyle sevndimki :) benim fissürüm yaklaşık 1 aydır yaşadığım bir olay ve sıkıntılarım çokça yok, tuvalet esnasında problem yaşıyorum. Başka bir yazıda hastane ve doktor ismi vermiştiniz zaten, hala problem yaşamamanıza çok sevindim, allah hepimize şifa versin. çok teşekkürler...
Gercekten cok zor bi rahatsizlik rabbim sifa versin... ben cok zorluk cektim kaniyordu sonrasinda surekli zonkluyordu agriyordu oturamiyordum ...dr`a gittim simdi seni ameliyat edemem dedi krem verdi yolladi bebegin 1 yasina girince gel ameliyat edeyim dedi.. 1 sene o sikintiyla nasil yasanir nasil dayanilir.. verdigi ilaclarda hic bir isime yaramamisti..cok sukur o tedaviden sonra duzeldim..

ben iki doğumumdan sonra da yaşadım. en önemlisi kabızlığı önlemek. elinizin altında kuru kayısı bulundurup ara ara özellikle aç karnına yiyip üstüne su içince çok işe yarıyor. kremler bir yere kadar işe yarıyor. bir de bende sorun olduğunda bu forumlardan birinde okuduğum bir yöntem sıkıntımı çok hafifletmişti, tuvalete çıkarken parmaklarla makatın kenarlarını ittirip fazla gerilmesini önleyince çatlağın da derinleşmesi ve ağrı oluşması önlenebiliyor ve iyileşme hızlanıyor (peçete veya eldiven kullanılabilir hijyen açısından)

merhaba ben normal doğum yaptım ve ıkınmalar yüzünden makatımda 6 tane erik büyüklüğünde hemoroidim çıktı. oturma gezmek bir yana yatamıyotdum bile cerraha gittim ilaç kullanamazsın süte geçer dedi ilerlemiş ameliyatsız geçmez ameliyat olursan 15 gün emziremezsin dedi bende daha 2 günlük bebeğimi sütten kesmeye kıyamadım mecbur böle çekerim dedim geri geldim. kim ne söyledise internette ne bulduysam denedim. hemoroid kremleri falanda fayda etmedi. en son annemin bir arkadaşı saf beyaz sabunu eritip içine sabun miktarı kadar torba yoğurduyla beraber hafif ateşte pişirip macun haline getirin yakmayacak kadar sıcaklıga gelince sürün demiş. hemen yaptım ve doktorun ameliyatsız geçmez dediği hemoroidim ilk koyduğumda ağrısı kesildi devam eden 4-5 günde iste nerdeyse tamamen kayboldu. çekmeyen bilmez allah kimseye vermesin hiç bir zararı yok ne size ne bebeğinize denemekte fayda var derim.şimdi bebeğim 35 günlük oldu rahat rahat oturup emzirebiliyorum ilk 10 günümüz kabus gibi geçti acımdan sütüm bile gelmedi 10 gün dilerim kimsenin başına gelmez. sağlıklı günler...:emir_bebek::42:

Back