• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası 3 aylık iğne yüzünden adet görmüyorum

magicrock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
1
0
36
İstanbul
kırkım çıkınca 3 aylık korunma iğnesi oldum sağlık ocağında öyle dediler yani ağustosta süresi doldu sonra ekimin ilk haftası 15 gün adet gördüm sonrası malum aralığın sonu geldi bende hala tık yok benimle aynı sorunu yaşıyan bayanlar vermı lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

bende kırkım çıkınca sağlık ocağına 3 aylık iğne yaptırmak için gittim adet görmeden yaptıramazsın dediler. adet görünce gittim iğneyi yaptırdım kanamam azaldı daha sonraki aylardada önce bir kaç damla gelirken daha sonra adet görmedim. 3 ay dolunca 2. iğnemide yaptırdım. internetten araştırdığımda 3 aylık iğne yaptıranlarda adet görmeme olduğunu gördüm. yumurtanın oluşumunu engelliyormuş sanırım.

yaa bende 3 lık ıgne oldum ılkınde ara kanamalarım cok tu 2 ıgnede adetım kesıldı hıç gormuyorum bana saglık ocagında bılgı vermedıler 1 yıla kadar adet gormeyenler varmış suresı bıtınce korumuyor ıgne yanı her ay test yap bılseydım olmazdım adet gormek en ıyısı vucudun ıhtıyacı ama ben vuruldum kımseye sormadan danışmadan sımdı pısanımmmmmmm

Back