• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası göbek ve uzun saç bakımı

siyah010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
7
2
1
24
Kızlar iki sezaryen oldum biraz göbeğim kaldı kendim de zayıf biriyim çok değil ama zayıf olduğum için göbeğimi doğumdan kalan yeri belli oluyo mesela pantolon giyince göbeğim gözüküyor diye üzerine bel altı gelcek şeyler giyiyorum herkes göbeğim olmadığını o kadarın da normal olduğunu söylüyor ama ben rahatsız oluyorum bunun için bi egzersiz spor uygulaması var mı bildiğiniz ... Bide en hassas noktam saçlarım belimin altına geliyor kuruyken kullanabileceğim bi krem veya sprey öneriniz varmı hem saçımı beslemesi hem ışıl ışıl durması için . Teşekkürler

Göbekten çok rahatsızsanız liposuction en iyi sonucu zayıf (veya genel vücut durumu iyi) sadece göbeği olanlarda veriyor

Kızlar iki sezaryen oldum biraz göbeğim kaldı kendim de zayıf biriyim çok değil ama zayıf olduğum için göbeğimi doğumdan kalan yeri belli oluyo mesela pantolon giyince göbeğim gözüküyor diye üzerine bel altı gelcek şeyler giyiyorum herkes göbeğim olmadığını o kadarın da normal olduğunu söylüyor ama ben rahatsız oluyorum bunun için bi egzersiz spor uygulaması var mı bildiğiniz ... Bide en hassas noktam saçlarım belimin altına geliyor kuruyken kullanabileceğim bi krem veya sprey öneriniz varmı hem saçımı beslemesi hem ışıl ışıl durması için . Teşekkürler
Sezaryen dikis hattının tam üstünde bombelik var degil mi? Son dogum üzerinden ne kadar geçti?

Evet o bombelik olmasa aslında belli olmaz göbeğim. 14 ay geçti
İkinci dogumdan sonra benimde aynı sekilde kaldı.Zayıflayıp sporda yapsam o kısım gecmedi ve sonra ögrendim ki alt karın kasları hamilelikten sonra düzelmemis ve ayrık kalmıs.Diastazis rekti diye geciyor.Ancak ameliyatla düzeldi.Sizin belki sporla düzeltilebilecek bir durumdadır,bir hekim kontrolü ile belli olur.

Egzersiz olarak bakabilirsin buraya.

Back
X