Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum sonrası atoni kanaması
- Konu Sahibi Blgli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cok tskr ederim guzel dualarınız icin ve cumlemiz ıcın tabıkı bakalım neler beni bekliyecekSezaryen sonrası normal doğum yaptıracak bi doktor bulmanız da önemli anladığım kadarıyla. Allah yardımcınız olsun. Zor bu işler. Allah yavrunuza hayırlı sağlıklı sıhhatli ömür versin. Hayırlısıyla tekrar da bi bebek nasip etsin.
ya her sey yolundaydı kendı sancılarım baslamstı ve 12 saat normal dogum sancısı cektım acılma olmayınca bebekte iri olunca acilen sezeyana atıldın zaten sonrası dehsettiSezaryen olma sebebiniz neydi
Dediğim gibi mutlaka hamilelikten önce bi doktorunuzla görüşüncok tskr ederim guzel dualarınız icin ve cumlemiz ıcın tabıkı bakalım neler beni bekliyecek
ıste o devletteki gorustgm doktorla konuscam gerekırse para teklıfı edıp ıyı ılgılenmesı ve normal dogum ıcın cok dıkkatlşce benle ilgilenmesiniAynen doğru demiş. Eğer özel hastane ufak bişeyse devlet hastanesine sevk ediyor. İlk Doğumumda atoni kanaması geçirdiğimde de özel hastanede yaptım ama büyük bi hastane olduğu için orda müdahale edildi
isticem bakalım
evet ıste adetımı beklıyorum klomen kullancm yumurtalık takıbı icin gittigimde iyice konuscamDediğim gibi mutlaka hamilelikten önce bi doktorunuzla görüşün
Açılma olmaması kötüymüş. O kadar sancıdan sonra hem sezaryen hem de atoni büyük sıkıntı. Rabbim in hikmetinden sual olunmaz vardır bi hayır inşallah.. Yaşadık hepsini geçti. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah..ya her sey yolundaydı kendı sancılarım baslamstı ve 12 saat normal dogum sancısı cektım acılma olmayınca bebekte iri olunca acilen sezeyana atıldın zaten sonrası dehsetti
ay amin benım o gebeligim cok kotu gectı daha 7 aylıkken bobrek sancısı cekmıstım 8 gun hastanede yatmstm ve sonrası tekrar dehset bakalım bu sefer neler olur neler olmaz ALLAH buyukAçılma olmaması kötüymüş. O kadar sancıdan sonra hem sezaryen hem de atoni büyük sıkıntı. Rabbim in hikmetinden sual olunmaz vardır bi hayır inşallah.. Yaşadık hepsini geçti. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah..
Üniversitesi hastanelerinde Prof.a gitmek çok mantıklı bence. Gerçekten o hocanın hastası olduğunuz için ayrı ilgi görüyorsunuz. Bi de onu düşününıste o devletteki gorustgm doktorla konuscam gerekırse para teklıfı edıp ıyı ılgılenmesı ve normal dogum ıcın cok dıkkatlşce benle ilgilenmesini
isticem bakalım
ya ben unıversteye gıttım bın pısman oldum bayan proftu yok efendım daha 21 yasındasın ne gebelıgınden bahsedıyorsun bu yasta ustune bır evladındamı var artık fakulteden korkar oldumÜniversitesi hastanelerinde Prof.a gitmek çok mantıklı bence. Gerçekten o hocanın hastası olduğunuz için ayrı ilgi görüyorsunuz. Bi de onu düşünün
Gönlünüzü Ferah tutun. İnşallah hiç bi olumsuzluk olmaz. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeğinizi herşey gönlünüzce olsun inşallah..ay amin benım o gebeligim cok kotu gectı daha 7 aylıkken bobrek sancısı cekmıstım 8 gun hastanede yatmstm ve sonrası tekrar dehset bakalım bu sefer neler olur neler olmaz ALLAH buyuk
a
amin cnm cumlemiz ıcın ALLAH SANADA EVLATLARINI BAGISLASIN RABBIM KORUSUN SIZIGönlünüzü Ferah tutun. İnşallah hiç bi olumsuzluk olmaz. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeğinizi herşey gönlünüzce olsun inşallah..
Malesef onu yapıyorlar ama bu doktorun tamamen kişisel görüşüyle alakalı. Özel hastanede bile bunu diyen doktor biliyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınya ben unıversteye gıttım bın pısman oldum bayan proftu yok efendım daha 21 yasındasın ne gebelıgınden bahsedıyorsun bu yasta ustune bır evladındamı var artık fakulteden korkar oldum
AY AMİN ıste devlette bır doktor var onunla goruscem bakalım ne olcak ve bılmıyorum dıkkat ettıysenız bayan doktorlarımız cok hidetli ınsan cekinir oluyor benım her daım tercıhım bayan olması ama karsılastıklarım bayan doktorlar soguttu benı resmenMalesef onu yapıyorlar ama bu doktorun tamamen kişisel görüşüyle alakalı. Özel hastanede bile bunu diyen doktor biliyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Aminnnn Allah razı olsun. Cümlemizin evladını. Benden küçüksün baya o yüzden sen diyeceğim aklıma geldikçe senin için dua edeceğim. Hamilelik durumun olursa burdan haberdar eta
amin cnm cumlemiz ıcın ALLAH SANADA EVLATLARINI BAGISLASIN RABBIM KORUSUN SIZI
Aynen doktor çok önemli ben ikisini de aynı doktorda yaptım doktorum çok iyiydi çok memnunum bayan doktorda daha rahat ediyor insan tabii İnşallah iyi bi doktor çıkar karşına.AY AMİN ıste devlette bır doktor var onunla goruscem bakalım ne olcak ve bılmıyorum dıkkat ettıysenız bayan doktorlarımız cok hidetli ınsan cekinir oluyor benım her daım tercıhım bayan olması ama karsılastıklarım bayan doktorlar soguttu benı resmen
amin canım benım cok tesekkur edrım tabıkı bende senı unutmam muhakkak yazarım sanaAminnnn Allah razı olsun. Cümlemizin evladını. Benden küçüksün baya o yüzden sen diyeceğim aklıma geldikçe senin için dua edeceğim. Hamilelik durumun olursa burdan haberdar et
Hayırlı haberlerini bekliyorum. Allah yardımcın olsun. Kolaylık versin..amin canım benım cok tesekkur edrım tabıkı bende senı unutmam muhakkak yazarım sana
Ocak 14 te tam iki yıl olacak. Sezaryenle ikiz doğum yaptım. Doğum sonrası servise çıkar çıkmaz kabus başladı başımda rahat 10 dr vardı hepsi çabaladı benim için. Göbeğime bastırıp alttan müdahale ediliyordu bir yandan iğneler serumlar takılıyordu. Dr rahmin toparlanmadığını bebeklerin kilosu iyi olduğu için rahmin çok yırtıldığını bu işlemleri senin için yapıyoruz mecburuz sık dişini dedikleri hala kulağımda çok şükür kanamam durdu 3 kere atoni ye girmişim. Tabi çok kan kaybettim kan arandı bulundu neyse kanı vücudum kabul etmedi alerji yaptı elim yüzüm her yanım kızardı kabardı sonra kanı kestiler. Biraz sonra ateşim yükseldi zangır zangır titriyordum her yanıma buz torbaları koyuldu resmen kabustu rahat bir nefes aldığımda gün ışıyordu öğleyin girmiştim sezaryene. Çok şükür ki Rabbim evlatlarıma bağışladı rahmim alınmadı.dr göbekten yapılan bi iğne vermişti 15 gün onu vuruldum içimde kan pıhtısı kalmasın diyeymiş ama hiç demedi ki şu kadar yıl yasak çocuk diye. Bende çok korkuyorum tekrar aynısını yaşarmıyım diye inşallah o acıyı kimse yaşamaz.