• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Klomen kullananlar 🙋🏼‍♀️

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz adetime 11 gün var ve ilk kez ovulasyon testi yapıyorum acaba pik oldumu

Eklentiler

• 1000033991.jpg
    1000033991.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000034125.jpg
    1000034125.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000034410.jpg
    1000034410.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 4a3fc930-d887-46cf-b15f-814ae76214c8-1_all_6841.jpg
    4a3fc930-d887-46cf-b15f-814ae76214c8-1_all_6841.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000034520.jpg
    1000034520.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000034661.jpg
    1000034661.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 15
15. Gün ultrasonumda yumurtalarım büyümüyor biri 4 biri 5cm bu ay benim hüsranla sonuçlanacak sanırım bugün 17. Günümdeyim 19. Günde tekrar ultrasonla bakılacak yine büyümemiş olursa bu ay bende birşey yok arkadaşlar umarım diğer ay benim tembel yumurtalar klomenle büyür🥹

Kizlar beklemeler nasil gidiyor benim bugün kasiklarim cok agriyor neden acaba sizdede oldumu 🤗
Benimde hafif hafif oluyordu göğüslerüm acıyor ve dolgunlaşmıştı ama kasık ağrım şiddetli olmadı belki senin yumurtlaman oluyordur benimkiler halâ küçük 😊

Kizlar beklemeler nasil gidiyor benim bugün kasiklarim cok agriyor neden acaba sizdede oldumu 🤗
15. Gün ultrasonumda yumurtalarım büyümüyor biri 4 biri 5cm bu ay benim hüsranla sonuçlanacak sanırım bugün 17. Günümdeyim 19. Günde tekrar ultrasonla bakılacak yine büyümemiş olursa bu ay bende birşey yok arkadaşlar umarım diğer ay benim tembel yumurtalar klomenle büyür🥹

Kızlar herkese merhabalar. Adetin 3.günü başlayıp 5 gün klomen kullanmıştım ilk kez bu ay. Bugün reglimin 10.günü doktor kontrolüm vardı. Muayene oldum doktorum 2 tane sağlıklı görünen yumurta büyüdüğünü söyledi 1 tane daha var ama o daha geriden geliyor dedi. Söylediği ikisinin boyutları 25mm ve 18 mm. Haftasonu ilişki önerdi yarından itibaren catlayabilir dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi fakat çatlatma iğnesini sordum şuan için gerek yok bekleyelim dedi. Bu yumoşları çatlatmak için ne yapabilirim acaba :))

Bende takip ediyorum ama henüz yakalayamadım inşallah sen yakalarsın 🙏
Bugün kontrole gittim büyüyen yumurtalar var dedi ama ovulasyon testi yaptığım zaman evde hala pik yok doktora söyledim testler hep silik çıkıyor hala diye o çok önemli değil çok geçerli kabul etmiyorum ultrason önemli dedi bana kafam iyice karıştı

Bencede sonuçta testler herzaman doğruyu göstermiyor sen doktoruna güven bence herşey yolunda gidiyor için rahat olsun bak ne güzel yumurtaların büyümüş senin adına çok sevindim ☺️

Kızlar herkese merhabalar. Adetin 3.günü başlayıp 5 gün klomen kullanmıştım ilk kez bu ay. Bugün reglimin 10.günü doktor kontrolüm vardı. Muayene oldum doktorum 2 tane sağlıklı görünen yumurta büyüdüğünü söyledi 1 tane daha var ama o daha geriden geliyor dedi. Söylediği ikisinin boyutları 25mm ve 18 mm. Haftasonu ilişki önerdi yarından itibaren catlayabilir dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi fakat çatlatma iğnesini sordum şuan için gerek yok bekleyelim dedi. Bu yumoşları çatlatmak için ne yapabilirim acaba :))

Bencede sonuçta testler herzaman doğruyu göstermiyor sen doktoruna güven bence herşey yolunda gidiyor için rahat olsun bak ne güzel yumurtaların büyümüş senin adına çok sevindim ☺️
Test işini düşünürsem bu sefer kafam karışıyor evet doktorumun dediğine göre ilerleyeceğim. Umarım tutar bu şekilde bakalım çatlama olması için doğal ne yapabilirim evde

Kızlar herkese merhabalar. Adetin 3.günü başlayıp 5 gün klomen kullanmıştım ilk kez bu ay. Bugün reglimin 10.günü doktor kontrolüm vardı. Muayene oldum doktorum 2 tane sağlıklı görünen yumurta büyüdüğünü söyledi 1 tane daha var ama o daha geriden geliyor dedi. Söylediği ikisinin boyutları 25mm ve 18 mm. Haftasonu ilişki önerdi yarından itibaren
Test işini düşünürsem bu sefer kafam karışıyor evet doktorumun dediğine göre ilerleyeceğim. Umarım tutar bu şekilde bakalım çatlama olması için doğal ne yapabilirim evde

Saraçoğlunun önerdiği incir ve havuç kürü varmış aslında incir kürü yumurtayı büyütüyormuş havuç kürü çatlatıyormuş ama ben hiç denemedim uygulamak doğru mudur bilmiyorum

Back
X