• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonası adet olamama kilo vermeye engel mi?

sağol canım benim oğlum da şuan 5 aylık yeşil çay içmeye başladım ama bir türlü yediklerimi kısamıyorum.bi de emzirme bahanesiyle yiyorum.ama kararlıyım inş başarrım.teşekkür ederim :)

Arkadaslar suan kesinlikle eminim ki adetle kilo arasında cok büyük bir ilişki var. Kilo vermeye engel olmasa da iştahı acayip arttırdığından kilo vermeyi cok zorlaştırıyor. Oğlum 7 aylıkken adet oldum ve hemen arkasından iştahım azaldı ve kilo verdim -, şimdi 2.adetimi olamıyorum ve hep açım. Aşeriyor gibiyim. Ben ancak adetle kilo verebiliyoruım.

bence d engel ya.oğlum 4 aylık.27kilo fazlayla doğuma gittim,ilk 1 ayda 15kilo gitti.2 ay içinde d 2 kilo.yani vermem gereken 10 kilo kaldı.deli gibi terliyorum,sanki suratıma su çarpmışlar gibi.sadece anne sütüyle besliyorum,emziriyorum.günde 200mekik,30dakika egzersiz,10dakika twist yapıp 15 dakika bisiklete biniyorum.ama nafile.hala tık yok.aynı kilodayım.ama boğazımdan kesmemeye çalışıyorum,sütüm azalmasın die.bi yandan da çay için şekeri kestim,tuzu azalttım.söz konusu tatlı,çikolata olunca kendime engel olamıyorum.Allah'ım kafayı yicemsenağlama

Son düzenleme:
benim kızım 17 aylık 1 ay önce emzirmeyi bıraktım 1 aydır adet olmayı bekliyorum

eğer 2 hafta daha gelmezse doktora gidicem biran önce şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum

Back