- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
- Konu Sahibi rengarenkrengarenk
hmmm su elma sirkesine ben de basliyim o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
google a (leslie yürü ve incel yazin) ilk cikan siteden linkleri indirin, ben bu yürüyüsü yapiyorum kilo verdim,
bu linke de bakabilirsiniz : http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/334578-2010-ocak-anneleri-topicte-bulusalim-3273.html
ama diyet ve bu yürüyüsün yaninda sirkeye de baslicam
Arkadaslar hata sizde hem cok yemek yeyip süt üreteceksiniz hem de manken gibi incecik olacaksınız. Hem kocanıza ve bebeğinize gece gündüz bakacaksınız, hem de yorgunluk belirtisi göstermeyeceksiniz. Ailesini el üstünde tutacaksınız, harika yemekler pişireceksiniz, eviniz herzaman derli toplu duracak ama aynı zamanda kendinize de bakacaksınız, her zaman şık, herzaman bakımlı ama herzaman da enerjik... Kısacası mükemmel olacaksınız çünkü bu sizin göreviniz(!) klava:
durumu ne güzel özetlemişsin bayıldım vallakaydirigubbakcemile5
ay inşallah..
bi de adet olsaydım ne iyi olurdu
yok mu bunun bi çaresi yolu yordamı
inci çok güzel vermişsin yaaa.neler yaptın? spor falan yaptın mı, yoksa sadece yediklerine mi dikkat ettin.ne yapsam şu iştahımın önüne geçemiyorum.tabi doğum iznindeyim ve devamlı evdeyim bu da devamlı yiyorum ((