• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonası adet olamama kilo vermeye engel mi?

google a (leslie yürü ve incel yazin) ilk cikan siteden linkleri indirin, ben bu yürüyüsü yapiyorum kilo verdim,

bu linke de bakabilirsiniz : http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/334578-2010-ocak-anneleri-topicte-bulusalim-3273.html

ama diyet ve bu yürüyüsün yaninda sirkeye de baslicam

canım nasıl etkili oluyor mu ya herkes bundan bahsediyor indireyim olmazsa.nasıl hareket mi var bunda?bunu yap duş al iyi zaman lazım buna umarım o kadar vakti verir bana bebişim boshayallersmile

Arkadaslar hata sizde hem cok yemek yeyip süt üreteceksiniz hem de manken gibi incecik olacaksınız. Hem kocanıza ve bebeğinize gece gündüz bakacaksınız, hem de yorgunluk belirtisi göstermeyeceksiniz. Ailesini el üstünde tutacaksınız, harika yemekler pişireceksiniz, eviniz herzaman derli toplu duracak ama aynı zamanda kendinize de bakacaksınız, her zaman şık, herzaman bakımlı ama herzaman da enerjik... Kısacası mükemmel olacaksınız çünkü bu sizin göreviniz(!) :oklava:

durumu ne güzel özetlemişsin bayıldım vallakaydirigubbakcemile5

benimde 2,5 aylık oğlum var.52 kiloyla hamile kaldım.72 le doğuma gittim.şimdi 57 yim.kendimce zayıflama formülüm şu kızlar.bebeğimi hemen hemen her gün 1 saat anneme bırakıp yürüyüş yaptım,bol su içtim,bir gün çok ağır yediysem diğer gün az yiyerek dengelemeye çalıştım.yememi kısmadım çok fazla emzirdiğim için.ama süt olsun diyede homini gırtlak tıkınmadım.reklamlarda çıkan şu 14 günde forma girin muhabbetini öğlen tükettim.sütüm azalmasın diyede akşamları bolca dereotu yedim.bu arada bende hala regl olmadım.ideal kilom 55 umarım sizinle birlikte bende fazlalıklarımdan kurtulur ve dolapta beni bekleyen güzel kıyafetlerime kavuşurum.

ben eşime bırakıp akşam üstü yürüyüşlerine başladım.bacaklarım acayip ağırıyor şuan.ilk günün vermiş olduğu hamlık var. spora devam zemuszemus

bu arada kızlar şu sirkeli suyu nasıl içtiniz ya sabah deniyeyim dedim acayip midem bulandı zaten kokusu mahvetti beni içemedim döktüm valla :umursamaz:

bu arada kızlar şu sirkeli suyu nasıl içtiniz ya sabah deniyeyim dedim acayip midem bulandı zaten kokusu mahvetti beni içemedim döktüm valla :umursamaz:[/QUOTE]

Sirkeyi fazla kaçırmış olabilir misin? Sadece 1 tatlı kaşığı koyunca o kadar kötü olmuyor tadı. (ki ben sirke sevmem) Önceleri göz kararı koyuyordum kötü geliyordu. Bal da koy içemiyorsan.

Bencede adet olmamak kilo vermeye engel. Doğrusu ben verdim ama inanılmaz bir tatlı isteğim var. Bir adet yaş pastanın yarısını yedim. Halada yerdim ama resmen kendimden utandım. Kendimi bir bıraksam tatlı komasına girene kadar yiyebilirim. ılk 40 gün bu yüzden 4 kilo bile aldım. Şimdi kendimi zorluyorum çok şükür kilo verdim.

bence adet olmamak kilo vermeye engel değil.oğluşum11 aylık ama halen adet olmadım.fakat tam 25 kilo verdim hamile kalmadan önceki kilomdanda 5 kilo daha zayıfım.önemli olan yediklerine dikkat etmek ve bebeğini bol bol emzirmek

inci çok güzel vermişsin yaaa.neler yaptın? spor falan yaptın mı, yoksa sadece yediklerine mi dikkat ettin.ne yapsam şu iştahımın önüne geçemiyorum.tabi doğum iznindeyim ve devamlı evdeyim bu da devamlı yiyorum :(((

inci çok güzel vermişsin yaaa.neler yaptın? spor falan yaptın mı, yoksa sadece yediklerine mi dikkat ettin.ne yapsam şu iştahımın önüne geçemiyorum.tabi doğum iznindeyim ve devamlı evdeyim bu da devamlı yiyorum :(((

bende evdeyken aynı durumdaydım sürekli atıştırıyordum zayıflamaya oğlum 5.5 aylıkken karar verdim.spor olarak sadece bolbol mekik çektim çünkü çocuktan spora vaktim yoktu.yediklerimi kesmedim sadece azalttım.mutlaka ara öğün yaptım.eğer içebilirsen yeşil çay iç bide bol su. :içelim: eğer emziriyorsan ve zayıflamaya kesin kararlıysan emin ol başarırsın kaydirigubbakcemile5

Back