Doğum sırasında ölen bebeği hastanede bırakmak.

Arkadaşımda hastanede bırakmıştı ölen bebeğinin cenazesini de dedesi gidip alıp defnetmişti. Bilemiyorum nasıl bir psikoloji.. Belki çok can acısından belki tamamen gamsızlıktan. Ama çok yanlış ve vicdan sızlatan bir durum.

Tüp beben diyorsunuz demekki çok istediler. Benim aklıma gelen bebeğin anomali bir sorunu vardı belki, öğrendiler baktılar gelişmiyor da sıkıntıda doğup doğumds kaybetmişlerdir. Ve nasıl bir psikolojide olabileceklerini aslaaaa tahmin edemezsiniz. Yaşamayan anlamaz. Sizde gebesiniz Allah saklasın asla bu acıyı yaşatmasın. Ben 6 aylık ölü doğum yaptım. Çok istedim görmek dr lar skainleştirici verdi asla göstermediler daha kötü olursun bakma dediler küçüktü diye belki. Ama ben zorla bakmak istedim tutuyolardı beni bi hemşire kucağında götürürken hayal meyal uzaktan gördüm sadece çok zayıf koyu renk uzun boyluydu .. ben sizr işlemleri anlatayım. Doğum sonrası morga götürmüşler kefenkeyip eşime haber vermişler, yanınızds bir yanınızla gelin bebeği teslim alın defin ediniz diye. Annemle ikisi girmiş, cenazeyi almış eşim tek başına götürmüş mezarlıkta işlemleri halledio defin etmiş .. eşim de çok kötüydü çok zordur tabiki heleki 6 aylık bir bebeğini arabada yalnız başına götürüp defin etmek ama babalık görevimi ilk ve son kez onun için yerine getirdim dedi. Ben sersem gibiydim 3 gün hiçbişey anlamadım ilaçlardan. Bu görev annenin değil anne zaten hiçbirşey anlamıyor ilaç veriyolar anne sakin kalsın diye. Babası eğer kendini çok kötü hissetmişse almaması normal dicem ama aklım almıyor yine de .. bu acı çok zor çok kötü ama bilemiyorum keşke kendileri bu görevi yerine getirselermiş.. siz yinede kimseyi kınamayın bu kadar ayrıntı düşünmeyin hele ki gebesiniz Allah koruaun kimsenin ahını almayın bırakın onlar zaten yeterince acı çekiyorlardır ..

Merhaba kızlar bir tanıdık tüp bebek yaptı ve doğuma 15 gün kala hastaneye gittiler bebek kordonuna dolanmış kalp atışı zayıflamış bebeği ölü olarak almışlar bebeğin babası bebeği görmüş anne göememiş ve bebeğin cesetini hastane vermiş almamışlar . Bebeğin babası demiş ben alamam arabaya ceset koyamam kaza yaparım bebeği almadan bırakıp dönmüşler. Ya rabbim bu nasıl bir olaydır . Kızlar bu işte bir iş var mı nedir bu işin hakiketi fikirlerinizi bekliyorum tanıdık dediğim mahluk amcam olur 😔
Gece gece ne yaptın be 🤦‍♀️

Back
X