Belim değilde tam orada kanalda bi sancı giriyor adet olunca bıçak saplanır gibi olur ya onun gibi ara ara sonrada sağ bacağımda kasılma olunca iyice panikledimCan'ım adet sancısı gibi hafif hafif başlıyor beline ağrı giriyor kaşığına ağrı giriyor başlarda düzensiz oluyor açılman oluyo tabi bu sırada. Doğum zamanı sancılar şiddetlenip 10 dk ya bir kasık bel karın arasında girmeye başlıyor. Dk düştükçe artıyor sancın. 5 dk ya bi düşünce gidiyorsun hastaneye zaten
Şuan alta vuran sancı kesildi ama karnım taş gibi sırtım tutuldu. Ay ödüm kopuyor sanırım kanala girmeye çalışıyoradet ağrısı gibi belinden kasıklarına ordanda bacaklarına iniyor ordanda beynine vuruyor falandk saymanı tavsiye ederim canım bi bak bakalım kaç dk da geliyor
Vallahi bende aynı şeyleri düşünüyorum erken doğum riskim vardı 1,5 gün hastanede yattım akciğer geliştirici iğneler yapıldı geceleri sanki çıkacakmış gibi hissediyorum ben normal doğumdan korkmuyorum sezaryan dan korkuyorumArkadaşlar önceden bu sancıyı yaşamış birileri lütfen bu konuya açıklık getirebilirmi?
Ödüm kopuyor sancım başlıcak ben anlamayacağım diye.
Yaklaşık bir haftadır bebeğim çok hareketli geçen perşembe nts girdim sancım çıkmadı ama akşam olunca çocuğuma bişeyler oluyor içeride ne yapacağını bilemez şekilde tepinip duruyor aşağıya sürekli sancı giriyor.
Bu gece de daha da korktum çünkü aşağı bir sancı giriyor sanki ittiriyormuş gibi kendisini ve sağ bacağım kasılmaya başlıyor sürekli pozisyon değiştiriyorm ama bi geliyor bi gidiyor ve çok hareketli şuanda bazen sivrilip taş kesiliyor karnım. Doktorum 35. Haftadan sonra bu saatten sonra gelmeye çalışırsa engellemem dedi ama ciğer iğnesi vs yapılmadı zaten 3 hafta önden gidiyormuş gelişimi. Bu ayın 28 i için gün verdi kilolu olduğu için sezeryan olacağım ama daha erken gelirse normal olur dedi. Gerçekten korkuyorum inşallah erken gelmeye çalışmaz
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Çok zor beklemek Allah yardımcın olsun inşallah. Bende tam tersi normal doğmdan korkuyormVallahi bende aynı şeyleri düşünüyorum erken doğum riskim vardı 1,5 gün hastanede yattım akciğer geliştirici iğneler yapıldı geceleri sanki çıkacakmış gibi hissediyorum ben normal doğumdan korkmuyorum sezaryan dan korkuyorum
İşte o sancıyı bilmediğim için her farklı sancıyı doğum sancısı sanıyorumCan'ım Doğum öncesi bunlar normal
Amin gülüm Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah şuan tek dertlerimiz sağ salim kucaklarımıza almak değil mi.Ah kuzum çok geçmiş olsun. Çok zor beklemek Allah yardımcın olsun inşallah. Bende tam tersi normal doğmdan korkuyorm
Ben zaten 5. Aydan beri çatı ağrısı çekiyorm. Bi ara plesenta previa vardı onun acısını çektm. Şmdide sancılar başladı rabbim beterinden korusun Allahm yardımcımız olsun inşallah. İnşallah beklerler zamanlarını kuzularımızAmin gülüm Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah şuan tek dertlerimiz sağ salim kucaklarımıza almak değil mi.
37.haftada olan doğum da akciğer geliştirici iğnelere gerek kalmıyor zaten sezeryan olunca 37.haftada alıyorum dedi Dr ama yalancı sancılar böyleyse doğumu düşünemiyorum bile :)
Ön sancılar onlar. Emin ol Doğum sancısı başladığında anlamamak gibi bi lüksün olmuyorİşte o sancıyı bilmediğim için her farklı sancıyı doğum sancısı sanıyorum
Gerçek sancı önce 10 dk da bir gelmeye başlıyor yavaş yavaş zaman aralığı düşüyor bi müddet 8 dk da 7 dk en son 5 dk olunca hastaneye gidiyordun dk aralığı 1 e düşünce Doğum oluyor yani düzenli geçmeyen sancıKızlar peki yalancı sancılar la gerçek olanı nasıl ayiririz benimde karnım çok agridi sertleşti toplandi ama yatıyordum yürüyünce geçti yürürken agriyinca uzandım geçti yalancı sancı sanırım bu öyle mı yoksa değil mı ikisi arasında ki fark ne
Bu toplanması karnın sertleşmesi kasık ağrısı doğum sancısı mı canimGerçek sancı önce 10 dk da bir gelmeye başlıyor yavaş yavaş zaman aralığı düşüyor bi müddet 8 dk da 7 dk en son 5 dk olunca hastaneye gidiyordun dk aralığı 1 e düşünce Doğum oluyor yani düzenli geçmeyen sancı
Can'ım toplanması karnının sertleşmesi kasılma. Onun için mutlaka Dr a görün. Haftan daha ufak senin. Kasılma sıklaşıyor Doğum zamanı. Kasılma ile birlikte Şen'de sancı oluyor böyle dayanamayacak gibi oluyorsun geçiyor 5 dk sonra bi daha geliyor 30 saniye sürüyor sonra bi rahatlama ve yine geliyorBu toplanması karnın sertleşmesi kasık ağrısı doğum sancısı mı canim
Doktora gidince soyleyim canım bu durumu 1 defa olduCan'ım toplanması karnının sertleşmesi kasılma. Onun için mutlaka Dr a görün. Haftan daha ufak senin. Kasılma sıklaşıyor Doğum zamanı. Kasılma ile birlikte Şen'de sancı oluyor böyle dayanamayacak gibi oluyorsun geçiyor 5 dk sonra bi daha geliyor 30 saniye sürüyor sonra bi rahatlama ve yine geliyor
Bi defa ise sıkıntı Yok ama yinede Dr ü bilgilerdir. Benim ilk gebeliğimde sürekli oluyordu ve ben normal bişey sandığındaki için kimseye söylememiştim malesefDoktora gidince soyleyim canım bu durumu 1 defa oldu
Noldu canım seninBi defa ise sıkıntı Yok ama yinede Dr ü bilgilerdir. Benim ilk gebeliğimde sürekli oluyordu ve ben normal bişey sandığındaki için kimseye söylememiştim malesef