- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
Benim 28-29 civarı Doğum sancım başladı lekelenmem oldu baya hastanede yattım bu yüzdenNoldu canım senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 28-29 civarı Doğum sancım başladı lekelenmem oldu baya hastanede yattım bu yüzdenNoldu canım senin
Doguma hazirlik kasilmalari bunlar. Cok normal. Hatta bir adi vardi unuttum. Sık oluyorsa doktora soylemekte fayda var ama 1 kere olmussa sikinti yok. Tabi yine soyle doktoraDoktora gidince soyleyim canım bu durumu 1 defa oldu
Doktora git mutlaka canım beklemeMerhaba.ben 35+6 haftalık hamileyim. 2.gebeliğin ama ilki 33hafta su gelmesiyle erken doğum olmuştu hiç sancı fln hissetmemiştim o yüzden hiç bilmiyorum ama son 3gündür üst iç bacaklarıma ağrı giriyordu gece 1 er kez oldu bitti ama oturdum bacaklarımı sıktım ağladım o derece. Sonra geçti. Dün akşam 2.5saat bildiğiniz adet olmuşum gibi ağrı sancı yürüyemedim öldüm.. Şuan yine kasık kemiklerin sızlıyor ama adet sancım yok kanama veya su da yok ama neyin nesidir bunlar normal mi yada napmalıyım
5 dk da bir sanci giriyorsa duzenli sekilde dogum sancisi olabilir bi doktora gidibKızlar 36 haftalık hamileyim geceden beri 5 dk bir sancım geliyo belimden geliyo sancı ve sn yesi bazen bir dk bazen 30 40 sn sürüyo bacaklarıma vuruyo ağrıda doğm sancısı olablr mi ??