Doğum sancısı tarifi

Canım o sancı geldıgınde onu cok ıyı anlarsın zaten. 5-10 dakika arayla yokluyo senı :) adet sancısı gıbı karnının ıcı fln agrıyo kasıkların belın.

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar :)
Bu ara üç dört gündür oturunca bile içeride kafasını oynatıp vurduruyoe kendini gerdiriyor çok net hissediyorum aşağıda resmen solucN varmış gibi bazen sık sık yapıyor bazen duruluyor :) iki haftacık daha sabretse bari :)

Merhaba.ben 35+6 haftalık hamileyim. 2.gebeliğin ama ilki 33hafta su gelmesiyle erken doğum olmuştu hiç sancı fln hissetmemiştim o yüzden hiç bilmiyorum ama son 3gündür üst iç bacaklarıma ağrı giriyordu gece 1 er kez oldu bitti ama oturdum bacaklarımı sıktım ağladım o derece. Sonra geçti. Dün akşam 2.5saat bildiğiniz adet olmuşum gibi ağrı sancı yürüyemedim öldüm.. Şuan yine kasık kemiklerin sızlıyor ama adet sancım yok kanama veya su da yok ama neyin nesidir bunlar normal mi yada napmalıyım

Doktora git mutlaka canım bekleme

Kızlar 36 haftalık hamileyim geceden beri 5 dk bir sancım geliyo belimden geliyo sancı ve sn yesi bazen bir dk bazen 30 40 sn sürüyo bacaklarıma vuruyo ağrıda doğm sancısı olablr mi ??

Kızlar 36 haftalık hamileyim geceden beri 5 dk bir sancım geliyo belimden geliyo sancı ve sn yesi bazen bir dk bazen 30 40 sn sürüyo bacaklarıma vuruyo ağrıda doğm sancısı olablr mi ??
5 dk da bir sanci giriyorsa duzenli sekilde dogum sancisi olabilir bi doktora gidib

2 dogumda kasiklarimda adet sancisi gibi sanci cektim.3.dogumumda da vajinama bicak saplanir tarzda sanci cektim.hatta ilk basta anlamadim 3.dogumum olmasina ragmen.gece 3 gibi basladi ogleden sonra 4 civari 7 8 dk bir girmeye baslayinca farkettim dogum sancisini.ertesi gun sabah 9 da sezeryana alindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…