Doğum sancısı çekenler bakar mısınız??

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
kızlar 4 gündür geceleri yatağa yatınca kasılma ile beraber belime ve kaşığıma sancı giriyor baya ağrılı sancı bu durum 2 saat sürüyor sonra geçiyor. Ben evde hiç sancı çekmedim benim sancım birden gelmişti hastanede. Evde çekilen sancı nasıl oluyor. Benim bu çektiğim sancılar neyin nesi. Gündüz bişey Yok gece başlıyor 2 saat yoğun devam edip bitiyor

Ne olduğu hakkında bir bilgim yok ama Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :anne:

kızlar 4 gündür geceleri yatağa yatınca kasılma ile beraber belime ve kaşığıma sancı giriyor baya ağrılı sancı bu durum 2 saat sürüyor sonra geçiyor. Ben evde hiç sancı çekmedim benim sancım birden gelmişti hastanede. Evde çekilen sancı nasıl oluyor. Benim bu çektiğim sancılar neyin nesi. Gündüz bişey Yok gece başlıyor 2 saat yoğun devam edip bitiyor

Yalancı sancılardır onlar. Gebeliğin son aylarında oluyor. Rahimi doğuma hazırlamak için. Doğum sancısı düzenlidir ve kesilmez.

Doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir.
Ben hastaneye giderken 4 dk da bir geliyor, 30 35 sn sürüyordu.
Kısa ve şiddetli bir ağrı olması lazım, yani yaşadığım öyleydi.
Yine de nst ye girin bence.

Doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir.
Ben hastaneye giderken 4 dk da bir geliyor, 30 35 sn sürüyordu.
Kısa ve şiddetli bir ağrı olması lazım, yani yaşadığım öyleydi.
Yine de nst ye girin bence.
30 saniye civarı sürüyor baya şiddetli sonra geçiyor geçtiğinde sırtımda terleme oluyor beni o kadar bunaltıyor. Bu gece yine olursa mecbur gitçem

30 saniye civarı sürüyor baya şiddetli sonra geçiyor geçtiğinde sırtımda terleme oluyor beni o kadar bunaltıyor. Bu gece yine olursa mecbur gitçem
Bu anlatımınız bana doğum sancılarını hatırlattı.
Doğum yavaştan başlıyor olabilir.
Bazı kadınlar 2-3gün böyle sancı çektikçen sonra düzene giriyor da doğum yapıyor.
Bence beklemeyin, belki açılma falan da olmuştur.
Süreci hızlandırmak için daha fazla sancı çekmemeniz adına yapabileceğiniz şeyleri anlatırlar en azından.

Bu anlatımınız bana doğum sancılarını hatırlattı.
Doğum yavaştan başlıyor olabilir.
Bazı kadınlar 2-3gün böyle sancı çektikçen sonra düzene giriyor da doğum yapıyor.
Bence beklemeyin, belki açılma falan da olmuştur.
Süreci hızlandırmak için daha fazla sancı çekmemeniz adına yapabileceğiniz şeyleri anlatırlar en azından.
Zaten erken Doğum riskim vardı zaten 35 i doldur sık dilini falan dedi. Şimdi böyle hergün olmaya başlayınca bende acaba Doğum mu yaklaştı diyorum. 2 saat olup geçmesi beni düşündürdü sadece

İnşsllah doğum sancısı değildir canım 1-2 hafta daha beklese kızın ne güzel olacak hayırlısı olsun sağlıkla inşallah güzel haberlerini bekliyorum

İnşsllah doğum sancısı değildir canım 1-2 hafta daha beklese kızın ne güzel olacak hayırlısı olsun sağlıkla inşallah güzel haberlerini bekliyorum
İnilh canım bende iki hafta daha durmasını çok istiyorum sağlıkla gelsin kuzucuklar

38+1 iz 1.5-2 saat arayla 7-8 dakikalık sancılar yaşıyorum normal mi bu?fazla uzun geliyor bana.

bana da uzun geldi... zamanınız çok yaklaşmış. yakın zamanda doktora gorundunuzmu
Çarşamba günü göründüm 2 gündür bu şekilde ağrılar yaşıyorum.Karnımın altı belim sırtım hepsine aynı anda geliyor.En son belde kalıyor sancı hafiflese de.Suyu iyiydi oğlumun.Sağlığı da.

Çarşamba günü göründüm 2 gündür bu şekilde ağrılar yaşıyorum.Karnımın altı belim sırtım hepsine aynı anda geliyor.En son belde kalıyor sancı hafiflese de.Suyu iyiydi oğlumun.Sağlığı da.
haberi olmalı bu durumdan. Sancı araları uzun sancilar kısa kısa idi. Hiç öyle 7 8 dk lik sancı çekmedim. bebisin derdi mi var acaba ?

Back
X