- 21 Kasım 2018
- 64
- 22
- 8
- 35
- Konu Sahibi adventurestarts
-
Canım bol yürüyüş ve squat öneriyorlar bi bak netten istersen
Normal günün 8 ağustos doktor ne anlamda riske atmayalım diyor ki hatta normal doğum için 41 42 haftaya kadar bekleyen dr lar varSelam Kızlar, 37+6 olduk ve gebelik şekerim var. Kendi doktorum 37. Haftada atandı ve doktor değiştirmek zorunda kaldım son andaŞu an bulduğum doktor da karın çevresi ileride, riske atmayalım, yakın takip edelim bir hafta içinde gelmezse sezaryen yapalım diyor.. Sancım hiç yok nstlerde. Ama açıklığım başlamış bebek kanala oturmuş. Kemik yapın normal doğuma müsait biraz daha bekleyelim o şansını elinden almak istemiyorum dedi doktor.. İstiyorum ki sancılarım gelse normal doğum olsa.. Bir de bu nişan nasıl bişeydir 2-3 kere sümüksü kahve ve sarı renkte yoğun akıntı oldu ama kanlı değildi acaba nişan mıydı gelen Bir de eski doktorum 1 haftaya gelir bebek ama çok hareket etmen lazım dedi. Ne yapmam lazım sancılar için bilen var mıdır
Ve lütfen durumun müsaitse sezeryan düşünme canım gidebildiği kadar diretBakayım canım squatı görmüştüm teşekkür ederim
Normal günün 8 ağustos doktor ne anlamda riske atmayalım diyor ki hatta normal doğum için 41 42 haftaya kadar bekleyen dr lar var
Eğer riskli bir durumun varsa yarın 38 haftan doluyor 39 dolmaya yakın sezaryenle doğum yapabilirsin
Ve lütfen durumun müsaitse sezeryan düşünme canım gidebildiği kadar diret
Şeker olduğu zaman sezaryen zorunlu sanıyodum ben hep değilmiş diye öğrendim sonra ama sebebi nedir neden normali bu durumda risk olarak görüyolar bilen var mı?
Ben kanla alakalı diye düşündüm ya iri diye miymiş :) benim de iki hafta önde bebiş ama sadece karın çevresi değil her şeyi iki hafta önde. İri olucak dedi zaten sezaryen olcak heralde benimBana şöyle söyledi canım, karın çevresi ilerde olabiliyormuş şeker nedeniyle. Çok ileride olursa normal doğum zor oluyormuş. Şeker çok yüksek olursa su artıyormuş. Bebek olması gerektiğinden daha kilolu olabiliyormuş. Ama buna rağmen 38 hafta dolmadan da şeker yüzünden sezaryen yapılması önerilmiyormuş bunu da başka bir doktor söyledi
Ben kanla alakalı diye düşündüm ya iri diye miymiş :) benim de iki hafta önde bebiş ama sadece karın çevresi değil her şeyi iki hafta önde. İri olucak dedi zaten sezaryen olcak heralde benim
Yok bende şeker çıkmadı canım şükür ama başka bi problem var ondan sanırım normal yapmak istemicek şimdilik ağzımı arayıp duruyor ikisine de razıyım sağlıkla gelsin deEvet ya daha ciddi riskler de olabiliyor dedi de Allah korusun.Sizde de mi var şeker? Olmaz belki bence 2 hafta tolere edilebilir çoğu kişi duydum bu şekilde normal doğum yapan.
Canım benim de eşim göreve gitmeden dogurmam lazımdı o yüzden kendi tecrübelerimden bahsedeyim bende işe yaramıştı.Selam Kızlar, 37+6 olduk ve gebelik şekerim var. Kendi doktorum 37. Haftada atandı ve doktor değiştirmek zorunda kaldım son andaŞu an bulduğum doktor da karın çevresi ileride, riske atmayalım, yakın takip edelim bir hafta içinde gelmezse sezaryen yapalım diyor.. Sancım hiç yok nstlerde. Ama açıklığım başlamış bebek kanala oturmuş. Kemik yapın normal doğuma müsait biraz daha bekleyelim o şansını elinden almak istemiyorum dedi doktor.. İstiyorum ki sancılarım gelse normal doğum olsa.. Bir de bu nişan nasıl bişeydir 2-3 kere sümüksü kahve ve sarı renkte yoğun akıntı oldu ama kanlı değildi acaba nişan mıydı gelen Bir de eski doktorum 1 haftaya gelir bebek ama çok hareket etmen lazım dedi. Ne yapmam lazım sancılar için bilen var mıdır
Canım benim de eşim göreve gitmeden dogurmam lazımdı o yüzden kendi tecrübelerimden bahsedeyim bende işe yaramıştı.
Cinsel ilişki kesinlikle kasılmaları tetikliyor ,iki gün üst üste ilişki sabahına nidanim geldi . Herkesde kanlı olmak zorunda değil ama benimki kanliydi. Sürekli yürüdüm en son gün bacaklarımı açıp parkta bir direğe tutunup çök kalk yaptım. Yürüyüşü her fırsatta yaptım. Pazar günü sabah nisanim geldi hafif sancılar vardı sürekli yürüdüm akşamı çök kalk la bitirdim sancılarım arttı ertesi sabah 5 te meleğim kucahimdaydi . Sancı süreciniz de uzamamis oluyo. Benimki kanala girmemişti açılma yoktu bebek aşağı inmemisti. Pazar öğlen dr gittik nisanim geldi diye . Bu daha hemen gelmez dedi sabah gelince çok çok şaşırdı ilk defa yaşıyorum bunu dedi. Çünkü çok spor yaptım yürüdüm falan, ilişki de çok tetikledi. Sağlıkla gelsin meleginiz
Günde 1-2 tane yiyebilirsin dedi başlayacağımBol bol hurma yeben 37.haftamda yemeye başladım tam 38 de sancılandım pişman oldum erken basladıgıma tabi benim oglus ters dönmüş mecbur sezeryan oldum. Senin bebisin pozisyon uygunmuş. Ama gebelik şekerim var diyosun yemen uygun mu bilemedim onu da
Yok bende şeker çıkmadı canım şükür ama başka bi problem var ondan sanırım normal yapmak istemicek şimdilik ağzımı arayıp duruyor ikisine de razıyım sağlıkla gelsin de
Selam Kızlar, 37+6 olduk ve gebelik şekerim var. Kendi doktorum 37. Haftada atandı ve doktor değiştirmek zorunda kaldım son andaŞu an bulduğum doktor da karın çevresi ileride, riske atmayalım, yakın takip edelim bir hafta içinde gelmezse sezaryen yapalım diyor.. Sancım hiç yok nstlerde. Ama açıklığım başlamış bebek kanala oturmuş. Kemik yapın normal doğuma müsait biraz daha bekleyelim o şansını elinden almak istemiyorum dedi doktor.. İstiyorum ki sancılarım gelse normal doğum olsa.. Bir de bu nişan nasıl bişeydir 2-3 kere sümüksü kahve ve sarı renkte yoğun akıntı oldu ama kanlı değildi acaba nişan mıydı gelen Bir de eski doktorum 1 haftaya gelir bebek ama çok hareket etmen lazım dedi. Ne yapmam lazım sancılar için bilen var mıdır
Merdiven in çik
Otur kalk
Yurü
Hurma ye
Sıcak su ile belini ve bel altını bolca yika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?