• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğum sancılarının başlaması için ne yapabilirim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yurtdısında ebemin tavsiyesiyle wehencocteyl yapıp içmiştim. Öğleden sonra içtim akşama mukus gelmişti.ayrıca acı yememi önermişti tetikliyor diye. Birde biberiye yagı. Biberiye yağını masaj yap demişti beline 🤣

Bol bol hurma ye 😀 ben 37.haftamda yemeye başladım tam 38 de sancılandım pişman oldum erken basladıgıma tabi benim oglus ters dönmüş mecbur sezeryan oldum. Senin bebisin pozisyon uygunmuş. Ama gebelik şekerim var diyosun yemen uygun mu bilemedim onu da 🙄

şekeri yüksek imiş ama daha bi tehlikeye sokar.

Yengem doğum yaparken rahim ağzı açılsın diye meryem ana bitkisini suya koymuslardı. Suan tam ritüelini bilmiyorum ama araştırın. Kolay doğum yapmanızı sağlıyor. Tıbbi açıdan değil tamamen manevi açıdan:)

Yengem doğum yaparken rahim ağzı açılsın diye meryem ana bitkisini suya koymuslardı. Suan tam ritüelini bilmiyorum ama araştırın. Kolay doğum yapmanızı sağlıyor. Tıbbi açıdan değil tamamen manevi açıdan:)
Evet çok duydum bunu da 😊 Ama ritüeli tam yapamazsak diye korktuk annemle 🤣 Ama doğum sırasında yapılıyormuş o, onu da yapacağım 😁

Back