• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum parası hakkında

white_dreams87

en güzel RÜYA'm
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
391
4
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben ssklıyım.doğum yapalı 55 gün oldu burdan okuduğum kadaryla 56. gün doğum parası ptt den alınabiliyormuş.ben doğum yaptıktan sonra muhasebecime doğum belgemi ve raporumu verdim.extra bir işlem yapmam gerekiyor mu? yoksa direkt gidip pttden alabiliyor muyuz parayı? yardımcı olursanız sevinirim.

banada iş yerim evrakları bize getirceksiniz sonra ssk ya gidip başvurcaksınız onlar size bilgi vericek dedi gerçi benim daha doğum sonrası iznim yeni başladı daha var

banada iş yerim evrakları bize getirceksiniz sonra ssk ya gidip başvurcaksınız onlar size bilgi vericek dedi gerçi benim daha doğum sonrası iznim yeni başladı daha var

sağol canım bende bu zaman zarfında araştırdım 56. günün vizite kağıdı doğum belgesi ve izin belgesi ile birlikte bir de evlilik cüzdanı ssk ya başvuruyormuşsun daha sonra onlar sana söylüyorlarmış ne zaman alabileceğini sanırım 15-20 günü buluyormuş.

doğum belgesi ile birlikte eşim gitti direkt aldı pttden hemde doğumdan birkaç gün sonra. öyle oraya git buraya git yokki arkadaşlar. komik bir rakamdı ama olsun :52:

Back