merhaba canlar 15 haftalık hamileyim yaklaşık 4 haftalık hamileyken işten çıkışımı vermişler ve hala aynı iş yerindeyim muhasebeciyi arayıp sordum tekrar sigorta girişimi yapacaklarmış sözde bütün haklarımdan yararlanabilirmiş sizce mantıklımı?3 aydır sigortam yok nasıl oacak bu iş?
Yasal olarak hakkını arama yolun yok mudur acaba
Nasıl bir insanlık ya doğum parası vermemek için içten çıkarmak
Nasıl bir hak yemek
canm gcmş olsun ... kaç sene çalıştın orda onlr çıkışını veripte sen uzun calştysan tazminat davası hakkın var fakat sürekli girdi çktı yaptılarsa sen blmeden şimdie kadar zor. İşten seni çkardıkları için işsizlik maaşı alabilirsin ama onu araştrman lazım . İşten çktktan sonra 5
canm gcmş olsun ... kaç sene çalıştın orda onlr çıkışını veripte sen uzun calştysan tazminat davası hakkın var fakat sürekli girdi çktı yaptılarsa sen blmeden şimdie kadar zor. İşten seni çkardıkları için işsizlik maaşı alabilirsin ama onu araştrman lazım . İşten çktktan sonra 5
merhaba canlar 15 haftalık hamileyim yaklaşık 4 haftalık hamileyken işten çıkışımı vermişler ve hala aynı iş yerindeyim muhasebeciyi arayıp sordum tekrar sigorta girişimi yapacaklarmış sözde bütün haklarımdan yararlanabilirmiş sizce mantıklımı?3 aydır sigortam yok nasıl oacak bu iş?
Canım ben hala aynı iş yerindeyim şuan 3.senem ilk defa yapmışlar çıkış giriş daha olmamış ve burası avukatlık bürosu hakimler savcılar hepsi kankaları dava açsan nolcak şimdi bekliyorum az sonra konuşmaya gitcem büyük patronumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?