- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
- 73
- Konu Sahibi Zuleyha_42
kaca yaptirdinizAnadolu sigorta
sadece dogum paketi mi
yoksa tamamlayici saglik sig.
gebelik icin bekleme sarti varmi
1 sene gebe kalamazsan paket yaniyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaca yaptirdinizAnadolu sigorta
Bunu bende merak ediyorum. Benim bildiğim anadolu, sigortada 1 yıl bekleme şartı varkaca yaptirdiniz
sadece dogum paketi mi
Tss+dogum paketi.. her sigorta paketinde gebelik icin beklemek gerekiyor, fakat normal saglik sigorta paketleri gibi ilk yil bekleme yerine, bu pakette sadece police ayinda gebe olmamalisin.kaca yaptirdiniz
sadece dogum paketi mi
tesekkur ederim cok detayli bilgilerTss+dogum paketi.. her sigorta paketinde gebelik icin beklemek gerekiyor, fakat normal saglik sigorta paketleri gibi ilk yil bekleme yerine, bu pakette sadece police ayinda gebe olmamalisin.
Bana en yakin medical park var, hep oraya gidiyorum ne yapilirsa yapilsin 15TL katilim payimi odeyip cikiyorum. Dogum teminat limiti yok, direkt 1 dogum diye limit tanimlanmis, 10dr muayenesi+tahliller.
Bebekler bende zaten babadan oturu 100% sigortali doguyor, onun test tahlil vs. kapsamasa da dert degil benim icin...
Kart ekstreme baktim;3795 TL 9 taksit
İstanbulda degilim, kocaeli medicaldeyim, bir suru doktor gezdim Reyhan Arpaci ile frekansimin tuttuguna inaniyorum, ona guveniyorum, Allah bosa cikartmasin insallah. Ilk dogumumu Istanbul Central hospital fatmanur hacibaloglunda yapmistim, sog olsun cok memnundum kendisinden. Anadolu yakasindaysaniz, deneyin, zor randevu bulunur(du) ama zorlayin.tesekkur ederim cok detayli bilgiler
medical park dediniz ist.da ki mi?
ben de gittim hic memnun kalmadim acikcasi tekrar arayisa girdim cok canim SIKILDI
Ben sordum yoğun bakım ünite masrafı devlet tarafından karşılanıyormuş.Keske gebe kalmadan saglik sigortasi yaptirsaydiniz... 4000 liraya sectigim ozel hastanelerin (birkac A prime hastane Liv-Acibadem- Memorial-Amerikan haric epeyce genis bir liste) hepsinde bu haklarim ve fazlasi var, misal herhangi bir hastalik icin de farkli bolumden dr'a gitme, acil diş tedavileri, her tur tahlil-goruntuleme... kredi kartina da 6 taksitti.
Hastane paketinde misal erken dogumda kuvoz bakimi goremiyorum, ekstralari iyi ogrenin bunlar cikista sorun olabiliyor.
Kolayliklar dilerim
Canım medicana nın doğum paketi var mı ya da sordun mu doğum fiyatlarınıRengin hanımda iyi bir doktor sevindim senin adına :)
Merhaba ben de Anadolu düşünüyorum ama aklıma takılan şöyle bir soru var. Acenta ısrarla poliçeyi yaptırırken hamile olmamalısınız diyor ama kan testi vs yapmıyorlar sadece beyan üzerine yapıyorlar sözleşmeyi. Ben poliçeden 1 gün sonra hamile kalsam bunun ispatı nasıl olacak anlamadım. Sizin var mı bu konuda bilginiz.Anadolu sigorta
Hangi hastane ve doktor seçtiniz Anadolu yakasinda bana da onerebilecek biri var miTşk ederim kızlar , insan başkasına danışınca daha iyi düşünebiliyor .
Muayene ucreti ne kadar acabaHayırlı olsun canım bende gittim az önce Rengin hanıma çok memnun kaldım
Emniyette çalışması durumunda diğer özel hastanelerde de indirim oluyor mu acaba. Benim eşimde emniyette çalışıyor hiç duymamıştım özele gitmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum ilerleyen aylarda. Böyle faydalanan varmı başka?Eşin emniyette çalışıyorsa 150 TL oluyor
merhaba hangi sigorta şirketi ?Ben de hamile kalmayı düşündüğüm için bu doğum paketlerini araştırdım buna göre bir doktor seçebileyim diye. Doğum paketlerinin hiçbiri mantıklı gelmedi, anadolu sigortadan doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Hamilelik boyunca yapılacak bütün muayeneler, bütün tetkikler, doğum, doğumdan sonra bebeğin ilk aşısı, muayenesi vs. dahil 4800 tl 8 taksit şeklinde yaptırdım. Eğer hamile değilseniz bunun için görüşmenizi öneririm
Enuygun firmasından anadolu sigortadan yaptırdımmerhaba hangi sigorta şirketi ?
Peki hangi sigorta şuan arkadasim gebelik düşünüyor sigorta arayışında.Kesinlikle sağlık sigortası düşünülmeli. Aklımda bulunsun. Hastaneyle görüştüğümde aklıma takılan soruların hepsini soracağım.. 3 taksit imkanı veriyor hastanede . Umarım herşey yolunda ilerler . Çok tşk ederim bilgilendirmeniz için.
Evet kuvezde ücret alınmıyor özelde. Alan yer varsa şikayet edin. Benim kızım kaldı hiç bir ücret ödemedik .Ben sordum yoğun bakım ünite masrafı devlet tarafından karşılanıyormuş.
Kuveze almamak gibi bir durum söz konusu olamazmış.
Teşekkür ederim hamileyken yaptırabiliyormuyuz canımEnuygun firmasından anadolu sigortadan yaptırdım
Rica ederim, hamileyken kabul etmiyor sigorta şirketleri maalesef. Ama belki yapan başka bir şirket vardır araştırmak lazımTeşekkür ederim hamileyken yaptırabiliyormuyuz canım
Son adet tarihiniz poliçenin yapıldığı tarihten sonra olmalı.Gerci yazali bayağı olmuş ama ogrenemediyseniz diye paylaşmak istedimMerhaba ben de Anadolu düşünüyorum ama aklıma takılan şöyle bir soru var. Acenta ısrarla poliçeyi yaptırırken hamile olmamalısınız diyor ama kan testi vs yapmıyorlar sadece beyan üzerine yapıyorlar sözleşmeyi. Ben poliçeden 1 gün sonra hamile kalsam bunun ispatı nasıl olacak anlamadım. Sizin var mı bu konuda bilginiz.