- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 33
- 27
- Konu Sahibi Zuleyha_42
Eşin emniyette çalışıyorsa 150 TL oluyorBen bu zamana kadar anıt hastanesi Sibel hanıma gidiyordum 95 TL'ydi muayene ücreti. Akademide 190 TL muayene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin emniyette çalışıyorsa 150 TL oluyorBen bu zamana kadar anıt hastanesi Sibel hanıma gidiyordum 95 TL'ydi muayene ücreti. Akademide 190 TL muayene
Yaaa çok iyiymiş aslında . Ben akademi hastanesindeki paketi almaya karar verdim. Gelin yüz yüze konuşalım dendi . En kısa zamnda gitmeyi düşünüyorum nasipseEşin emniyette çalışıyorsa 150 TL oluyor
Kesinlikle sağlık sigortası düşünülmeli. Aklımda bulunsun. Hastaneyle görüştüğümde aklıma takılan soruların hepsini soracağım.. 3 taksit imkanı veriyor hastanede . Umarım herşey yolunda ilerler . Çok tşk ederim bilgilendirmeniz için.Keske gebe kalmadan saglik sigortasi yaptirsaydiniz... 4000 liraya sectigim ozel hastanelerin (birkac A prime hastane Liv-Acibadem- Memorial-Amerikan haric epeyce genis bir liste) hepsinde bu haklarim ve fazlasi var, misal herhangi bir hastalik icin de farkli bolumden dr'a gitme, acil diş tedavileri, her tur tahlil-goruntuleme... kredi kartina da 6 taksitti.
Hastane paketinde misal erken dogumda kuvoz bakimi goremiyorum, ekstralari iyi ogrenin bunlar cikista sorun olabiliyor.
Kolayliklar dilerim
Merhaba..Merhabalar . Devlet hastanelerine randevu alamıyorum. Hastaneleri aradığımda sabah çok erken gelip buradan sıra alın deniliyor. benim evim uzak . Gidene kadar sırada gelmiyor .Özel hastanelerinde bir çoğu sadece muayene ücreti 250-300 TL istiyor. Şuan gittiğim özel hastane uygun . Doktorda iyi ama işleyiş, hastane kalabalğı, hastanenin pek hijyen olmaması durumu beni hastaneden soğuttu . Burada bir özel hastane doğum paketi yapmış . Paket içeriği şu;
- Kadın Hastalıkları ve Doğum Muayenesi (10 Adet) 2’li tarama testi
- 3’lü tarama testi
- 4’lü tarama testi
- Şeker Yükleme Testi
- Kadın doğum uzmanı tarafından istenilen rutin laboratuvar tetkikleri
- 20-24. haftalar arasında radyoloji uzmanı tarafından yapılan ayrıntılı USG hizmeti (4 boyutlu USG) Diyetisyen Muayenesi (1 Adet)
- Kardiyoloji Muayenesi (1 Adet)
- EKG
- EKO
- Emzirme danışmanlığı
- Doğum (normal ya da sezaryen)
- Bir (1) gecelik yatış ücreti (refakatçi dahil)
- Bebeğin ilk muayenesi, topuk kanı tetkiki, ilk aşısı, işitme testi
- Fiyat da 5800 TL ayrıca 3 taksit yapıyorlar . Doktorları buradaki çok iyi övgü alan doktorlar . Sizce fiyat nasıl ? Bir fikir verin bana. Artık bir karar verip yol izlemem lazım ..
Merhabalar. Ben henüz daha yeni gitmeye karar verdim. Alanur hanımı duydum birde Berna Keskin ismini duymuştum doktor olarak :)) nasip artık bakalım hayırlısıyla hafta içi gidip doğum paketini yaptıracağım. Kaç haftalık hamilesiniz acaba ? Bu arada tşk ederim sağlıkla kavuşalım yavrularımızaMerhaba..
Ben de aynı hastanenin doğum paketinden yaptırdım .
Diğerleri ile kıyasladığımızda çok uygun geldi bize de..Hatta bu şekilde paket yapan yoktu.. Akademi hastanesi şans oldu..☺
Alanur Güven'e gidiyorum ben çok tatlı bir doktor..
Siz de mi ona gidiyorsunuz?
Sağlıkla kavuşun emanetinize inşaAllah
Çukurambar Koru hastanesine gidiyorumSiz Ankara da hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuz kim :)
Bende medicanaya başlayacam yarın ilk kontolüm olacak inşallah sen hangi doktora gidiyosun canım?Anladım bende medicana ya gidiyorum ama memnunum doktorumdan
Bende bugün gidicem canım hüsnü Alptekin ben çok memnunumBende medicanaya başlayacam yarın ilk kontolüm olacak inşallah sen hangi doktora gidiyosun canım?
Hayırlı olsun canım bende gittim az önce Rengin hanıma çok memnun kaldımBende bugün gidicem canım hüsnü Alptekin ben çok memnunum
Rengin hanımda iyi bir doktor sevindim senin adına :)Hayırlı olsun canım bende gittim az önce Rengin hanıma çok memnun kaldım
Teşekkür ederim canım :)Rengin hanımda iyi bir doktor sevindim senin adına :)
14+6 haftalık..Merhabalar. Ben henüz daha yeni gitmeye karar verdim. Alanur hanımı duydum birde Berna Keskin ismini duymuştum doktor olarak :)) nasip artık bakalım hayırlısıyla hafta içi gidip doğum paketini yaptıracağım. Kaç haftalık hamilesiniz acaba ? Bu arada tşk ederim sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
merhaba ben de sigorta arastiriyorumKeske gebe kalmadan saglik sigortasi yaptirsaydiniz... 4000 liraya sectigim ozel hastanelerin (birkac A prime hastane Liv-Acibadem- Memorial-Amerikan haric epeyce genis bir liste) hepsinde bu haklarim ve fazlasi var, misal herhangi bir hastalik icin de farkli bolumden dr'a gitme, acil diş tedavileri, her tur tahlil-goruntuleme... kredi kartina da 6 taksitti.
Hastane paketinde misal erken dogumda kuvoz bakimi goremiyorum, ekstralari iyi ogrenin bunlar cikista sorun olabiliyor.
Kolayliklar dilerim
hangi doktora gittiniz umraniye medicana miBende medicanaya başlayacam yarın ilk kontolüm olacak inşallah sen hangi doktora gidiyosun canım?
Konya Medicana’ya gidiyorum ben memnunumhangi doktora gittiniz umraniye medicana mi
memnun kaldinjzmi
Merhaba hangi sigorta şirketiyle anlaştınız acabaKeske gebe kalmadan saglik sigortasi yaptirsaydiniz... 4000 liraya sectigim ozel hastanelerin (birkac A prime hastane Liv-Acibadem- Memorial-Amerikan haric epeyce genis bir liste) hepsinde bu haklarim ve fazlasi var, misal herhangi bir hastalik icin de farkli bolumden dr'a gitme, acil diş tedavileri, her tur tahlil-goruntuleme... kredi kartina da 6 taksitti.
Kolayliklar dilerim
Anadolu sigortaMerhaba hangi sigorta şirketiyle anlaştınız acaba