Doğuma Hazırlık Doğum paketi??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Keske gebe kalmadan saglik sigortasi yaptirsaydiniz... 4000 liraya sectigim ozel hastanelerin (birkac A prime hastane Liv-Acibadem- Memorial-Amerikan haric epeyce genis bir liste) hepsinde bu haklarim ve fazlasi var, misal herhangi bir hastalik icin de farkli bolumden dr'a gitme, acil diş tedavileri, her tur tahlil-goruntuleme... kredi kartina da 6 taksitti.

Hastane paketinde misal erken dogumda kuvoz bakimi goremiyorum, ekstralari iyi ogrenin bunlar cikista sorun olabiliyor.
Kolayliklar dilerim

Kesinlikle sağlık sigortası düşünülmeli. Aklımda bulunsun. Hastaneyle görüştüğümde aklıma takılan soruların hepsini soracağım.. 3 taksit imkanı veriyor hastanede . Umarım herşey yolunda ilerler . Çok tşk ederim bilgilendirmeniz için.

Merhaba..
Ben de aynı hastanenin doğum paketinden yaptırdım .
Diğerleri ile kıyasladığımızda çok uygun geldi bize de..Hatta bu şekilde paket yapan yoktu.. Akademi hastanesi şans oldu..☺
Alanur Güven'e gidiyorum ben çok tatlı bir doktor..
Siz de mi ona gidiyorsunuz?
Sağlıkla kavuşun emanetinize inşaAllah

Merhabalar. Ben henüz daha yeni gitmeye karar verdim. Alanur hanımı duydum birde Berna Keskin ismini duymuştum doktor olarak :)) nasip artık bakalım hayırlısıyla hafta içi gidip doğum paketini yaptıracağım. Kaç haftalık hamilesiniz acaba ? Bu arada tşk ederim sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

oohhh maşallah vallahi gayet iyi bir fiyat

burada benim özelde doğumum toplam hastane ve ilaçlarım toplam 25-30 bini bulacak

kesinlikle kaçırma doktoruna da güveniyorsan memnunsan

14+6 haftalık..
Amin amin inşaAllah..

merhaba ben de sigorta arastiriyorum

sizinkisi hangisi memnun kaldinizmi

Merhaba hangi sigorta şirketiyle anlaştınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…