Doğum önü izni

diantus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
570
5
Kasım 2009 anneleri doğum iznine ne zaman ayrılacaksınız? 32+0 da 5 haftanızı doğum sonrası izne aktaracaksanız 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak gerekiyor unutmayın....

Kasım 2009 anneleri doğum iznine ne zaman ayrılacaksınız? 32+0 da 5 haftanızı doğum sonrası izne aktaracaksanız 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak gerekiyor unutmayın....

ben dogum icin londraya gidecegimden 35. hafta baslaticam iznimi.

ben 32. haftada izne çıkıyorum aktarma yapmayacağım sonra da üctretsiz izin alacağım çünkü

Ben dün aldım çalışabilir raporumu, pazarteside verecegim iş yerime, yani sadece 5 haftam kaldı. Bu arada ben aslında 6 ay ücretsiz iznimide alacagım ama bebişimle birlikteliğimi ne kadar cok uzatabilirsem o kadar iyi benim için:)

Wannababy bu arada sen 35 haftalık hamileyken londraya neyle gitmeyi düşünüyorsun? Uçakların aldıkları tarihlere dikkat et istersen.

keşke imkanım olsa idi bende ücretsiz izin alabilseydim ne yazıkki yarıyıl tatilinden sonra işe başlamak zorundayım..... kızım 3,5 aylık iken...(

British Airways 36. haftaya kadar aliyor.

keşke imkanım olsa idi bende ücretsiz izin alabilseydim ne yazıkki yarıyıl tatilinden sonra işe başlamak zorundayım..... kızım 3,5 aylık iken...(

neden ucretsiz izin alamiyorsun canim? egitimcisin, alabilirsin. hatta raporlarini falanda kullanabilirsin.

ben dogum sonrasi birikmis yillik izinlerimi, rapor haklarimi sonuna kadar kullanmayi dusunuyorum kismet olursa. ondan sonrada ucretsiz izin alicam insallah.

of kızlar ne güzel ücretsiz izin alabiliyorsunuz ben özel yerde çalışığım için patronum 37. haftadan önce rapor almama izin vermiyo yani bi aksilik olmazsa 37. haftaya kadar çalışıcam doğumdan sonrada hemen dönmemi istiyor. hal böyle olunca ücretsiz iznin lafı bile açılmıyor oğlumla çok fazla vakit geçiremiyceğim için şimdiden üzülüyorum

mrb bende devlet kurumunda çalışıyorum iznimi bu hafta aktaracağım ama çalıştığım yerde doğuma kadar çalış diyorlar. sizce bu durum sakıncalı mı?. cumartesi kontrole gittiğimde doktoruma sordum bana biraz kızdı böyle birşeyi sakın kabul etme diye. of of kara kara düşünüyorum ben üniversitenin rektörlük bölümünde çalışıyorum bizim şef ben normal zamanda ayrılacağım dediğim zaman bana tavır alacak ve işe başladığımda yerim değişecek. çok kararsız kaldım birde çalıştığım yerede alıştım başka yerde sıfırdan başlamak zor olacak. bizim şefin kurallarına uyarsam doğuma kadar çalışacağım doğumdan iki ay sonra iş başı yapacağım ve süt iznim falan yok ayrıca şu anda olduğu gibi yine hergün mesaiye kalacağım. normalde hastane akşam beşte bırakıyor ben hergün yediye kadar falan çalışıyorum.

canim madem devlet memurusun haklarini sonuna kadar kullanmalisin. sefinle sakince konus, yasal haklarinin tamamini kullanmak istedigini soyle. benim calistigim universitede memurlar her hakkini sonuna kadar kullaniyor, keza ogretmenlerde. dolayisiyla Allah kismet ederse bende kullanicam.

birde simdiki pozisyonumdan memnunum, sonra degistirirler diyorsun. bu tabiki hos degil ama bebeginden de onemli degil di mi?opuyorumnanaktan

canım doğru söylüyorsun herşeyden önce bebeğim önemli. bende karar verdim haklarımı sonuna kadar kullancam. yerimi de değiştirirlerse allah büyük belki gittiğim yerde daha mutlu olacağım.

canım doğru söylüyorsun herşeyden önce bebeğim önemli. bende karar verdim haklarımı sonuna kadar kullancam. yerimi de değiştirirlerse allah büyük belki gittiğim yerde daha mutlu olacağım.

aynen oyle canim. sen minicik bebegini evde birakip geldin diye madalya takmiyorlar. sonra pisman olursun. her iste bir hayir vardir, dedigin gibi belki yeni pozisyonda hem daha rahat eder, hemde daha mutlu olursun. ama en onemlisi pisman olmazsin.a.s.

maalesefki ücretsiz izin almak ekonomik durumu yerle bir eder kredi borçları malum.. yoksa gözüm kapalı alırdım iznimi. hiç bir şey kızımdan daha önemli değil. izin ve raporlar ile idare edeceğiz artık. opuyorumnanaktan

anladim canim, bosver yeterki saglik olsun.a.s.

peki arkadaşlar 32.haftada iznimi 37.haftaya kadar çalışabilir şeklinde aktardım diyelim.ama 34.haftada da bazı nedenlerden dolayı izne ayrılmak istedim bu durumda o 2 haftayı doğum sonrasına aktarmış oluyor muyum..teşekkürlerfisfisfis

37. haftaya kadar uzattigin iznine 34. haftada baslarsan geriye 3 hafta kalmaz mi? hangi 2 haftayi nereye aktarmaktan bahsediyorsun canim ben tam anlamadim.:uhm:

Bayanlar, ben bugün 33 haftadan gün aldığım için iş yerime 37. haftaya kadar iş görebilir raporumu verdim ama sabah sabah hastanem beni bir çıldırttı. ışten izin aldım gittim ciyakladım ciyakladım neyse sonunda hallettim ama tansiyonum filan anca 2 saat sonra düzelmişti.
Raporumuda az önce teslim ettim 11.10 a kadar çalışacagım görünüyor.
Eger bu tarih öncesi acil bir durum olursa bize bildirin dediler iş yerimden, insallah olmaz dedim bende:)
Neyse bu işide halletmiş oldum böylece...
Darısı hayırlısıyla hepinizin basına insallah.......

kızlar bende ıznımı 30. haftada actıracagım.
ama dr um 29 eylulde gel ben acıcam ıznını dedı.
ozaman 31,5 haftalık oluyorum.
kısmetse ben 36.haftada dogum yapıcam
34.haftaya kadar calısmak ıstıyorum...
bu arada gecen ınternete cok acık secık bı sekılde
sezaryen dogum koymuslarrrr
boyle bısı olamazzz çok korktum yaaaaaaaaaaa

Evet o iki haftayı aktarmış oluyorsun.

Doğumuna kadar çalışamazsın ama 3 hafta kalıncaya kadar çalışırsın. zaten son 3 haftada heran doğum olabilir dye o sınırlamaya koymuş adamlar iş yerinde doğuracak değilsin ya :)) doğumdan sonrada 13 hafta izinli oluyorsun eğer 37 ye kadar çalışırsan. süt izni yok diye birşey olmaz. işçi ve memur hakları var adamı yerler :)).opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…