Doğum öncesi/sonrası heyet raporu alan var mı?

ogretmen_083

umutlar bitmesin dostum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
126
2
621
41
İçel Mersin
kızlarrr meslektaşlar merhaba..allah izin verirse aralık ayının 2. haftası doğum yapacağım. 5 hafta ertelemek istiyorum ama 2011 den rapor hakkımı da kullanmak istiyorum. doktordan erteletip çalışabilir yazdırıp bir kaç gün sonra rapor alabilr miyim? sebebi doğumu başka ilde yapacam. zamana ihtiyacım olacak.
birde aranızda heyet raporu alan varmı doğum öncesi ve sonrası?nasıl aldınız ne kadar süreyle aldınız?

Merhaba arkadaşlar yukarıdakine benzer bir soru,lütfen cevap verin,bir türlü doğru bir yanıt alamadımMeb de öğretmen olarak çalışmaktayım ve doğum öncesi iznim 05.11.2011 tarihinde 32. haftada başlaması gerekirken araya bayram tatilinin girmesi ile doktorum 15.11.2011 de başlattı . ben doğum öncesi iznimin 5 haftasını çalışıp,doğum sonrasına eklemek istiyorum fakat 5.hafta 21.12.2011 de doluyor,40 hafta 31.12.2011 de doluyor.Doğumum tam zamanında gerçekleşirse ,doğumuma 10 gün kalana kadar çalışmam gerekiyor bu sebeple.Rahmimde kasılmalar ve ağrılar var yürümekte bile zorlanıyorum.Size sorum şu;5 hafta çalışabilir kağıdımı almama rağmen,yıllık 40 gün olan rapor hakkımı bu dönem içinde kullanabilirmiyim?5 haftamın doğum sonrası iznime eklenmesinde bir sıkıntı olur mu?
Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul'da askerlik şubesinde çalışmaktayım. 2 ay önce doğum yaptım, normalde ücretsiz izin almayı planlıyordum ama mevzuatı inceledim, izne çıkmadan 2 hafta içinde ücretsiz izin dilekçesini göndermek gerekiyormuş. tabi bu bilgiyi çok geç öğrendiğim için ücretsiz izin olayım yalan oldu.

Bebeğim de malesef çok sağlıklı değil. kızamık ileri boyutlara ulaştı Bana şimdi istanbul'da heyet raporu verebilecek sgk anlaşmalı özel hastane lazım. bilgisi duyumu olanlar lütfen bilgilendirsin. Çok ama çok zor durumdayım, el kadar bebeğimi istifa pahasına da olsa bırakamam.

Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler.

Doğumu yaptıran doktorla konuşursanız, hele hele özeline de gittiyseniz, onlar yardımcı oluyor genelde. Mesela sezeryanda 2 ay izin hakkım varken bana 3 ay yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…