- 3 Ekim 2014
- 122
- 39
- 123
- Konu Sahibi akademikanne
-
Selamlar herkese. 34. Haftamda doğum iznine çıktım. Şimdilerde neyi nasıl yaparım diye planlamaya gayret ediyorum. Sezeryan olacağım çok büyük ihtimalle tıbbi gereksinimlerden ötürü. Bilemiyorum yara çok sızlıyor mu acıyor mu? Tecrübeli annelerden cevaplarını bekliyorum. Bir de sütünüz gelsin diye doğum öncesi bir şey yapmış mıydınız?
hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. rahat ol,korkacak birşey yok tabi biraz ağrın olacak ama bebeğini gördükçe, sevdikçe ağrın olduğunu bile unutacaksın. zaten ağrı kesici kullanacaksın
süt için ben hiçbirşey yapmadım. ben de iki kere sezeryan oldum. ilkinde süt hemen geldi ikincisinde oğlum doğar doğmaz akciğerindeki problemden dolayı yoğun bakıma alındı. ilk gün ilk süt geldi üzüntüden sonrası gelmedi. çocuk doktoru bir damla tavsiye etti. üçüncü gün kullandım üç saat sonra süt geldi.
O damlanın adını yazmanız mümkün mü? Araştırayım internetten. Bir de temizledikten sonra yanınıza bırakıyorlarmış artık. Ben ameliyatlı olacağımdan oturup kalmam mümkün olmaz diye düşünüyorum. E eşim de tutmayı bilmiyor ve ürker gibi geliyor. Sizin eşiniz mi anneniz mi hastanede refakatçi olarak kaldı?
Doğum yaklaşmiş artık hayırlısıyla kavuş inş bebişinebende 33. Haftalık oldum.. buarada senin bebiş hareketleri nasıl oldu sonradan ? Benim kızım tembel sanırım biraz.. yani günde 10 kez hareket ediyor ama öyle güçlü tekmeleri yok..yada diğet annelerin dediği gibi gece uyutmamaları falan... mesela sen Nstye falan girdiğinde nasıl oluyordu hareketleri ?
Valla bir tanıdığımın hamileliği o kadar sakindi ki; her gün çikolata yiyordu :)) Şu an kızı ve de çok uysal ve sakin gerçekten :))Hehehe tembel kızlarneyse inş başka sorun olmasında.. bakalım doğsunlarda merak ediyoyorum , dışarıdada boyle sakin olcaklarmı ? sana msj atar sorarım ben millet diyor , karnım dalgalanıyor , tekmelerinden canım acıyor, uykumdan uyandırıyorum bizde hiiiiç
Selamlar herkese. 34. Haftamda doğum iznine çıktım. Şimdilerde neyi nasıl yaparım diye planlamaya gayret ediyorum. Sezeryan olacağım çok büyük ihtimalle tıbbi gereksinimlerden ötürü. Bilemiyorum yara çok sızlıyor mu acıyor mu? Tecrübeli annelerden cevaplarını bekliyorum. Bir de sütünüz gelsin diye doğum öncesi bir şey yapmış mıydınız?
Ben de geçen yıl sezeryanla dogum yaptim hastaneden çiktiktan sonra yaram 3 gün kadar çok agridi.Sütümde 3.gun geldi .ins saglicakla alirsiniz bebeginizi kucaginiza
Ayip olur falan filan hic bunlari fusunme.
Kimin sana daha cok faydasi olacaksa o kalsin ki bu annen olmali bana gore.
erkekler yenidogan bebeklerini gorunce elleri ayaklari dolaniyo birbirine.
sut icinben hurma yemistim ve hic sikinti da cekmedim sutle ilgili cok sukur.
aciyi sanciyi dusunme, bilincaltini yorma bosyere. Herkesin aci esigi baskadir.
Çok teşekkürler. Biraz zaman yaklaştıkça endişe katsayım artıyor. Umarım herşey sorunsuz olur. Bugünlerde göğüslerimde şişlik ve hafif acı hissediyorum. Süt mü üretiyor acaba diye düşündüm göğüslerim. Siz de de benzer bir hassasiyet olmuş muydu?
Ne guzel demek ki sut konusunda sikinti cekmeyeceksiniz, goguslerinizdeki sinyaller buna isaret. Korku ve endise mutlaka oluyor ama hepsi geciyor yavrusunu gorunce insan.Çok teşekkürler. Biraz zaman yaklaştıkça endişe katsayım artıyor. Umarım herşey sorunsuz olur. Bugünlerde göğüslerimde şişlik ve hafif acı hissediyorum. Süt mü üretiyor acaba diye düşündüm göğüslerim. Siz de de benzer bir hassasiyet olmuş muydu?
Ne guzel demek ki sut konusunda sikinti cekmeyeceksiniz, goguslerinizdeki sinyaller buna isaret. Korku ve endise mutlaka oluyor ama hepsi geciyor yavrusunu gorunce insan.
Sezaryen ile ilgili duyacagin en buyuk aci damaryolu acilirkenki aci olacak demisti bana hastabakici, oyleymis gercekten
Aaa gercekten mi damaryolu acilirken ben hic aci cekmedim demekki benim hemsirenin eli hafifmis hic canim yanmadi
Ne guzel demek ki sut konusunda sikinti cekmeyeceksiniz, goguslerinizdeki sinyaller buna isaret. Korku ve endise mutlaka oluyor ama hepsi geciyor yavrusunu gorunce insan.
Sezaryen ile ilgili duyacagin en buyuk aci damaryolu acilirkenki aci olacak demisti bana hastabakici, oyleymis gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?