dogum korkusu

Arkadaslar yarin saat on gibi doguma giricem insallah, nolur dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Burda yüzlerce insan bebek sahibi olmak için dua ediyor, o sancıyı çekeyim ama sağlıklı hayırlı bir evladım olsun diyo bunun için gece gündüz gözyaşı döküyor bunları düşün ve ALLAHIN sana ne kadar büyük bir nimet verdiğini bil.onun o minik ellerini,o mis kokusunu, o güzel sesiyle ağlayışı ve daha nice güzellikleri onla yaşayacaksın :) bunları düşün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Analı babalı büyüsün, şansı da Bahtı da açık olsun.....

Burda yüzlerce insan bebek sahibi olmak için dua ediyor, o sancıyı çekeyim ama sağlıklı hayırlı bir evladım olsun diyo bunun için gece gündüz gözyaşı döküyor bunları düşün ve ALLAHIN sana ne kadar büyük bir nimet verdiğini bil.onun o minik ellerini,o mis kokusunu, o güzel sesiyle ağlayışı ve daha nice güzellikleri onla yaşayacaksın :) bunları düşün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Analı babalı büyüsün, şansı da Bahtı da açık olsun.....
Agzına saglık

Bu isin egitimini aldim derken? Sezeryan sonrasi duyulan acinin egitimi mi?hemsirelik yapmis olmaniz o masaya yatmadan nasil bir aci yasandigini ya da yasanmadigini anlayabilmeniz acisindan ne ifade ediyor?Kat kat kesileceksin tabiki acili olacak ifadesi nasil bir ifadedir Allah askina sanarsin canli canli iskence uyguluyorlar.Cok gordum sezeryandan en ufak sorun yasamadan ertesi gun cikip evine giden.Insanlari korkutmaya calismaktan vazgecin lutfen.
Yav he he. :)
Daha okudugu yorumu anlamayan birine aciklama yapacak degilim. Benim yorumumdan size ne? Benim yorumumdaki mantigi anlayamazsiniz zaten. Kendi yorumunuza bakin. Polemik cikarmayin burda.

Anlıyorum ama normal doğum olacak diye sancılar çektim 8 saat olamayınca sezeryana aldılar. Sezeryan en kolay yöntemdir 10 gün ameliyat yerin ağrı yapar o kadar. 3 ay sonra da neredeyse tamamen geçer.

Elifnaz in sezeryan bugundu degil mi kizlar? Henuz bir sey yazmamis merak ettim insallah kolay atlatmistir.

Hepinizden Allah razi olsun arkadaslar. Zorlu bi dogumdan sonra cok sukur oglusumla evimizdeyiz. Rabbim bu yolda kimseyi birakmasin, kimseyide eli bos birakmasin. İsteyen herkese nasip etsin insallah.
Canim cok gecmis olsun merak ettim seni ne yaptin neden zorlu oldu bize de bahsetsene biraz yasadiklarini.

Hepinizden Allah razi olsun arkadaslar. Zorlu bi dogumdan sonra cok sukur oglusumla evimizdeyiz. Rabbim bu yolda kimseyi birakmasin, kimseyide eli bos birakmasin. İsteyen herkese nasip etsin insallah.
Çok sevindim canım benim ..ağrın sancın var mı? Bebeğin nasıl ? Srn nasılsın?

Canim cok gecmis olsun merak ettim seni ne yaptin neden zorlu oldu bize de bahsetsene biraz yasadiklarini.

Çok sevindim canım benim ..ağrın sancın var mı? Bebeğin nasıl ? Srn nasılsın?
yasadiklarim bana kalsin kizlar, pek iyi tecrubeler degildi. Gozunuzu korkutmayayim, herkesin dogum hikayesi farklidir. Bebisim de, ben de iyiyiz cok sukur. Emmeye calisiyor bidik, simdilik sutum biraz az geliyor mama takviyesi yapiyoruz.

Off off yine cok gozum korktu ben de epidural sezeryan istiyordum galiba ondan da vazgectim simdi.Allahim hepimizin yardimcisi olsun ne zor ya:KK43:( neyse canim oyle boyle cok sukur atlattin bizlere de dua at

Ca
Arkadaslar, persembe gunu epidural sezeryan olacagim kismetse. Ama acaip korkuyorum, kat kat kesikler, acilar, agrilar nasil dayanacagim. Kafayi yiyecek, cildiracak gibi oluyorum. Atamiyorum aklimdan, kimse beni anlamiyor, herkes esimde dahil girip cikacaksin diyor ama ben kendimi bi turlu rahatlatamiyorum.. nolur yardim edin.

Hepiniz beni yanlış anladınız, ikinci sayfaya yazdığım ve çoğunuzun okumadan yargıladığınız mesajımı buraya yazıyorum.

Arkadaslar beni yanlis anlamayin. Bu benim saglikli 2. gebeligim isteyerek oldu tabii ki cok sukur. 8 yasinda bi kizim var. Bundan uc sene once bir yil arayla iki tane bebegim karnimda öldü. Biri 8 digeri 9 haftalikti. İlkini dusurene kadar iki gun suni sanci verdiler, sonrasi kurtaj. İkinciye hamileyken babami kaybettim. İkincide normal dogum agrilari ile dustu ama yine kurtj olmak zorunda kaldim. Bu hamileligimin 26 haftasinda tromboze olmus iki tane hemoroit sorunum cikti. Nasil dayanilmaz agriydi onlar. Gecmedi ve 31 haftalikken ameliyat olmak zorunda kaldim. Dikisler kanamalar agrilar acilar dayanilir gibi degildi. Olmej istedim inaninki. İki ay boyunca popomun ustune oturamafim, inim inim inledim, danalar gibi bagirdim. Daha yeni toparladi makat bolgem. O yuzden artik offf diyecek, aci cekecek dermanim kalmadi.

Benim derdim evladım değil, tabii ki bu bebeği çok isteyerek yaptık ve uzun yollardan sonra bu aşamaya geldik. 9 ay boyunca hergün iğne kullandım. Bugünlerime hamd olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıklı sıhhatli kucağıma almak. Ben ameliyat korkumu yenemiyorummmmm...
Canm benim ya.. Bende hamileyim 2 inci çocuğuma ve ilk teki gibi normal istiyorum dayanılmaz ağrısı var ama Bebeğini eline geçiyo yani unutuyorsun. Hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde bebeğini buyutmen dileğiyle

Son düzenleme:
yasadiklarim bana kalsin kizlar, pek iyi tecrubeler degildi. Gozunuzu korkutmayayim, herkesin dogum hikayesi farklidir. Bebisim de, ben de iyiyiz cok sukur. Emmeye calisiyor bidik, simdilik sutum biraz az geliyor mama takviyesi yapiyoruz.
Tekrar tekrar geçmiş olsun güzel anne, inşallah çok çabuk iyileşirsin , bebişinide senide rabbim korusun

Ben iki kizimi da sezeryanla dunyaya getirdim. Korkmanizi gerektirecek hic bir sey yok inanin . Ben tahminimden cok erken toparlanmistim, oyle dayanilmaz acilar cekilmiyor kesinlikle :KK24:hayirli dog

Y
Off off yine cok gozum korktu ben de epidural sezeryan istiyordum galiba ondan da vazgectim simdi.Allahim hepimizin yardimcisi olsun ne zor ya:KK43:( neyse canim oyle boyle cok sukur atlattin bizlere de dua at
yok yok sakin korkma epidural yapanlar cok rahat oldugunu soyluyor. Benim sikintilarim benle alakali herkesin yasayacagi seyler degil. Rabbim bebek be,leyen herkesin yardimcisi olsun..

Y

yok yok sakin korkma epidural yapanlar cok rahat oldugunu soyluyor. Benim sikintilarim benle alakali herkesin yasayacagi seyler degil. Rabbim bebek be,leyen herkesin yardimcisi olsun..
Canim ben seni epidural yaptin diye biliyordm o yuzzden oyle yazdim.Tesekkur ederim ayrica.Bebegini saglikla kucagina aldin ya her seyden onemlisi o .Allah saglikla buyutmeyi de nasip etsin.

ay ben de bazen düşündükçe doğumdan korkuyorum ama şöyle düşün şimdiye kadar geçirdiğin ameliyatta boşa acı çektin.ama şimdi çok güzel bir meleği kucağına alacaksın.mis gibi kokacak yüzünü görüp kokusunu çekince hafifler her şey...Allah kurtarsın canım inşallah ağrısız sızısız hiç anlamadan atlatırsın...:KK36::KK36::KK36:

X