sadece OArkadaslar, persembe gunu epidural sezeryan olacagim kismetse. Ama acaip korkuyorum, kat kat kesikler, acilar, agrilar nasil dayanacagim. Kafayi yiyecek, cildiracak gibi oluyorum. Atamiyorum aklimdan, kimse beni anlamiyor, herkes esimde dahil girip cikacaksin diyor ama ben kendimi bi turlu rahatlatamiyorum.. nolur yardim edin.
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.Arkadaslar, persembe gunu epidural sezeryan olacagim kismetse. Ama acaip korkuyorum, kat kat kesikler, acilar, agrilar nasil dayanacagim. Kafayi yiyecek, cildiracak gibi oluyorum. Atamiyorum aklimdan, kimse beni anlamiyor, herkes esimde dahil girip cikacaksin diyor ama ben kendimi bi turlu rahatlatamiyorum.. nolur yardim edin.
Cevaplariniz icin cok tsk. Bebekle ilgili birsey zaten dusunemiyorum,, Rabbimin gucune gitmesin, acisini gostermesin ama onun yuzunden cekicem butun sikintilari. Kafayi yedim yaaa. Allah yardimcimiz olsun insallah.sadece Onu kucağıRabbimiını düşün
Bebeğinize odaklanın Allahım küçücük küçücük elleri yumuşacık teni mis kokulu bir bebek. Hayırlı doğumlar olsun inşlh ama hiç korkmayın kat kat kesme saçmalığını da bi kenara atın artık tıp çok gelişti siz zaten hisstemeyeceksiniz bile sonrasında estetik dikişlerde dikiş dahi almıyorlar bebeğinize kavuşmanın sevincini yaşayın boşverin korkuları hiçbişey olmaz merak etmeyin.Arkadaslar, persembe gunu epidural sezeryan olacagim kismetse. Ama acaip korkuyorum, kat kat kesikler, acilar, agrilar nasil dayanacagim. Kafayi yiyecek, cildiracak gibi oluyorum. Atamiyorum aklimdan, kimse beni anlamiyor, herkes esimde dahil girip cikacaksin diyor ama ben kendimi bi turlu rahatlatamiyorum.. nolur yardim edin.
Cevaplariniz icin cok tsk. Bebekle ilgili birsey zaten dusunemiyorum,, Rabbimin gucune gitmesin, acisini gostermesin ama onun yuzunden cekicem butun sikintilari. Kafayi yedim yaaa. Allah yardimcimiz olsun insallah.
doğumda önce kendinizi mi düşnüyorsunuz yapmayın lütfen...hastalık mı bu...doğuma giriyorsunuz,acıların sebebi değil,mutluluk sebebiniz için tüm bunlar..Cevaplariniz icin cok tsk. Bebekle ilgili birsey zaten dusunemiyorum,, Rabbimin gucune gitmesin, acisini gostermesin ama onun yuzunden cekicem butun sikintilari. Kafayi yedim yaaa. Allah yardimcimiz olsun insallah.
Ne kadar Güzel bi cümle kurmuşsunuz mutluluk sebebi Rabbim her isteyene versin inşlh.doğumda önce kendinizi mi düşnüyorsunuz yapmayın lütfen...hastalık mı bu...doğuma giriyorsunuz,acıların sebebi değil,mutluluk sebebiniz için tüm bunlar..
acı çekicem ,dikecekler,kesecekler diye düşünürseniz bu psikolojiye girmeniz normal...
bence eepidural yerine genel anestezi alın,bu psikolojiyle kaldırmazsınız bence epidurali..bayılın ve ayıldığınıda doğum yapmış olun..
Ben 3 saatte hop alttan patlattım doğurdum kankaaaOnun yüzünden cekicem bütün acilari!!! Cok yanlis bi düsünme tarzi!!! Keske hamile kalmadan önce düsünseydiniz isteyip istemediginizi..... Normal dogumda degil yani saatlerce sanci cekmiyceksiniz... Uyusturulcaksiniz, daha sonraki agrilar icin cok fazla olursa agri kesici falan verirler, bu kadar büyütmeyin kafanizda... Insallah bebeginizin saglikli olur, sonucta gecici acilar ve mucize bisey kucaginiza verecek olan acilar...