• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum korkusu!

sideorderoflife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
106
2
46
İstanbul
2 ay sonra evleniyorum. Senelerdir doğumdan deli gibi korkuyorum normal olsun sezeryan olsun doğum deyince dehşete düşüyorum. Videolarınıda izledim. Etrafımdakiler ne derse desin bir türlü yenemiyorum. Evleneceğim ve bunun sorun olmasını istemiyorum fakat öyle bi hale geldimki bende saplantı olmaya başladı bu. Düşününce bile nabzım fırlıyor nefes alamıyorum. Psikoloğa gitmekte istemiyorum :( Nasıl yenerim bu korkumu?

Tıp çok gelişti çok fazla ağrısız sızısız yöntemler var artık iyice inceledin mi
Korkunun kaynağı ne ??

Tıp çok gelişti çok fazla ağrısız sızısız yöntemler var artık iyice inceledin mi
Korkunun kaynağı ne ??

O kadar acıyı kaldıramayağımı düşünüyorum. Psikoloğa gitsem ne diyecekki, korkunu kendin yen vs. böyle bişey içinde gitmek istemiyorum ama ileride bilemem. 1-2 sene çocuk düşünmüyorum. Nişanlımlada bu konuyu konuştum terapi alabilirim ileride diye. Bilmiyorum, bu konu beni çok korkutuyor.

O kadar acıyı kaldıramayağımı düşünüyorum. Psikoloğa gitsem ne diyecekki, korkunu kendin yen vs. böyle bişey içinde gitmek istemiyorum ama ileride bilemem. 1-2 sene çocuk düşünmüyorum. Nişanlımlada bu konuyu konuştum terapi alabilirim ileride diye. Bilmiyorum, bu konu beni çok korkutuyor.

Yok eğer işinin ehli bir uzmandan yardım alırsanız en aşamayacağım dediğiniz korkularınızı bile önünüzde diz çöktürebilirsiniz bence. Tavsiye ederim. Faydasını gören çok insan tanıyorum. İnşallah herşey iyi olur :)

bence sen hatayı doğum videolarını izleyerek yapmışsın canım bende kazaran normal doğum izledim biraz valla içim kıyıldı birdahamı asla dedim bekar kızları doğumhaneye pek almazlar sebebini şimdi daha iyi anlıyorum doğuracağın dakikaya kadar doğumu aklından çıkar sen bence ben öyle yapıyorum valla ben düğün gecesindende çok korkardım okurdum araştırırdım noldu tabiki 10 gün hiçbirşey yapamadık benim korkum ve kasılmalarım yüzünden halada aktif değil yani dr bana yarı vajinusmussun dedi nasıl oluyosa artık her türlü acı çekiyorum ama oluyor yinede ama acıdan ben birşey anlayamıyorum derken hamile kaldım düşük tehlikem var kocam bana yanaşmaya bile korkuyor biraz kafam rahat olacak :52::52::9:

Back