doğum korkusu

normal epidural doğum nasıl oluyor yani sezeryan değil uyuşturuyorlarmı her isteyen yaptırabiliyormu
4 cm açılma olduktan sonra belden iğne yaptılar,sonrasında sancılarımı çok daha hafif hissettim.(Hiç hissetmeyenlerde oluyormuş sanırım bünyeyle alakalı)Dolayısıyla normal doğum ama acısız ve tamamen kendinde uyanık oluyorsun.Herkes yapabilir diye biliyorum ama doktorun daha net cevap verir sanırım.

doğum hikayesi bende okudum,ama herkesin doğumu farklı,bence çokta fazla okuma,daha strese sokuyor insanı,allah kolaylığını verecek bize inanıyorum,sanada banada sağlıklı,hayırlı doğumlar inşallah :)

kızlar bence aşırı doğum korkusu olanlar için en iyisi genel anestezi ile sezeryan... ne bebeği riske atmış olrsunuz böylelikle ne kendinizi... çünkü doğum anında korkudan kasarsak kendimizi Allah korusun bebek oksijensiz falan kalır herkesin tercihi tabiii ama bence doğum bir kabus gibiyse sizin için en iyisi sezeryan hiçbirşeyden duymadan görmeden....

amin inşallah teşekkür ederim :)

:) bol bol dua edelim,birde 7.aydan itibaren günde 2-3,9.aydan itibaren sabah akşam 2-3 hurma yiyin diye okudum,doğumu biraz daha kolaylaştırmak için,biraz bilgi edindim ben,istersen bir araştır,tıbbi olarak çok büyük etkileri olmasada, az da doğruluk payı varmış :) her ihtimale karşı tevekkülümüzü yapalım :)

yada aşırı da korkmayalım,bizde hastalık boyutuna gelecek kadar,kendimizi korkutmadan araştıralım okuyalım,hem herkesin doğumu farklı,allah tan hayırlısını dileyelim,yoksa hani bunun heyecanı,ben taşıyorum onu,ilk çıkışını da ben görmeliyim

kızlar bol bol dua edin biz ne dersek diyelim Rabbim in dediği olur hakkımızda hayırlısı olsun tadını çıkarmaya çalışalım bence sonuçta kaçarı yok öyle yada böyle doğucak o minnaklar

maddi olarak bebeği üstlenecek ama,özele o kadar parayı dökemeyecek olanlar ne yapsın peki ? evde mi doğursak acaba paramız yok die,bilemedim,devlette doğum yapacak biri olarak üzüldüm şimdi.

kızlar bol bol dua edin biz ne dersek diyelim Rabbim in dediği olur hakkımızda hayırlısı olsun tadını çıkarmaya çalışalım bence sonuçta kaçarı yok öyle yada böyle doğucak o minnaklar

bebeğini görünce 5dk. önce çektiğin acıyı bile hatırlamıyorsun diyorlar,anca yaşanınca anlaşılırmış,onu görme,kokma düşüncesi bile şimdide güzel :) rabbim hepimize sağlıklı bir solukta doğumlar nasip etsin inşallah

aminnn canım amiiinnn hepimize inşallah... duyduklarına aldanma derim ben herkesin farklı olur benim arkadaşımda devlette doğum yaptı hiçde öyle kötü davranılmadı... sen bebeğini düşün kendinide bebişinide strese sokma şimdiden... onun o masum yüzünü minik ellerini düşün... bende çok korkuyorum hatta bu konuda destek alıyorum ama kaçarı yok kendini buna ikna edip tadını çıkarmaya çalış ve kimseyi dinleme......

birde buraya giren tüm arkadaşlardan ricam burdaki herkes zaten doğumdan korktuğu için destek bulmak için giriyor buraya... lütfen kötü tecrübelerini paylaşmasın kimse daha çok korkutmayalım kimseyi lütfeennn!!! herkesin doğumu kendine...

evet özel hastane bende düşündüm ama doğum için biraz fazla para istiyorlar sanırım devlet hastaneleride dediğin gibi sanki pek önemsemiyorlar kafam karışık açıkçası bulunduğum yerde zaten bir doğum doktoru var oda sanırım kendisi burada oturmuyor

22 haftalık hamileyim şimdiye kadar 2 kilo aldım bebeğim 400 gr mış çok şükür sağlıklıyız ikimizde...merak ediyorum doğummu daha zor yoksa sancımı...sizlerinde arasıra sancı gibi kasılmalarız oluyomu çok merak ediyorum yardımcı olursanız sewinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…