- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
4 cm açılma olduktan sonra belden iğne yaptılar,sonrasında sancılarımı çok daha hafif hissettim.(Hiç hissetmeyenlerde oluyormuş sanırım bünyeyle alakalı)Dolayısıyla normal doğum ama acısız ve tamamen kendinde uyanık oluyorsun.Herkes yapabilir diye biliyorum ama doktorun daha net cevap verir sanırım.normal epidural doğum nasıl oluyor yani sezeryan değil uyuşturuyorlarmı her isteyen yaptırabiliyormu
merhabalar şuan 12 haftalık hamileyim şu günlerde doğum yapmaktan çok korkmaya başladım.ben normalde kan aldırırken kan görünce bile bayılan bi insanım şimdi kara kara nasıl doğumyapacağımı düşünüyorum en çok korktuğumda normal doğum yaparken kesiyolarmış ve doğumdan sonra dikiş atıyolarmış sanırım hemde uyuşturmadan filan internette bazı doğum hikayelerini falan okudum iyice içim daraldı ayrıca bu benim ilk hamileliğim bu konuda bilgisi olanlar lütfen bana yardım edin yatıp kalkıp bunları düşünür oldum yorumlarınızı bekliyorum...
doğum hikayesi bende okudum,ama herkesin doğumu farklı,bence çokta fazla okuma,daha strese sokuyor insanı,allah kolaylığını verecek bize inanıyorum,sanada banada sağlıklı,hayırlı doğumlar inşallah :)
doğum hikayesi bende okudum,ama herkesin doğumu farklı,bence çokta fazla okuma,daha strese sokuyor insanı,allah kolaylığını verecek bize inanıyorum,sanada banada sağlıklı,hayırlı doğumlar inşallah :)
amin inşallah teşekkür ederim :)
kızlar bence aşırı doğum korkusu olanlar için en iyisi genel anestezi ile sezeryan... ne bebeği riske atmış olrsunuz böylelikle ne kendinizi... çünkü doğum anında korkudan kasarsak kendimizi Allah korusun bebek oksijensiz falan kalırherkesin tercihi tabiii ama bence doğum bir kabus gibiyse sizin için en iyisi sezeryan hiçbirşeyden duymadan görmeden....
bende korkuyorum aynen ama oturup üzülmektense boşver ve gününü bekle sonuçta hamılesın yuzde yuz bu anı yasayacaksın kurtuluşun yok. kendını motive etmeye çalış.
peygamber efendimiz ne demiş önce tedbir.
ara araştır en guzel doğum hastanesini bul. konuş onlarla ben hassasım de uyuşturmadan dikme işlemi yapılmasın de.
sakın devlet hastanesinede gitme onlar hiç ilgilenmiyorlar.
kızlar bol bol dua edin biz ne dersek diyelim Rabbim in dediği olur hakkımızda hayırlısı olsun tadını çıkarmaya çalışalım bence sonuçta kaçarı yok öyle yada böyle doğucak o minnaklar
bebeğini görünce 5dk. önce çektiğin acıyı bile hatırlamıyorsun diyorlar,anca yaşanınca anlaşılırmış,onu görme,kokma düşüncesi bile şimdide güzel :) rabbim hepimize sağlıklı bir solukta doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?