doğum korkusu

merhaba arkadaşlar. ben de ölü doğum yaptım. ama benim hayati tehlikem olduğu için genel anesteziyle sezeryan yaptılar. gerçekten melek arkadaşın dediği doğru... en zor doğum, normal ölü doğum! ben de gördüm böyle doğuran kadınları. inanın arkadaşlar sizin hiiiiç korkmanıza gerek yok. çünkü bütün şartlar size yardımcı oluyor. kaslarınız, dr.lar, bebeğin kendisi.... yani eğer bebeği ölen kadınlar o bebeği doğurabiliyorsa inanın herkes doğurabilir!!
bence kesinlikle epidural normal doğum yapın. faydasını doğumdan sonra göreceksiniz...sezeryan doğum, acının yayılarak çekilmiş hali, normal doğum acının sıkıştırılarak yaşanmış hali... neticede aynı acıyı çekiyorsunuz inanın. ama hiç de çekilmeyecek bir ağrı değil, inanın..
lütfen korkmayın, rahat olun ve doğum videoları izlemeyin arkadaşlar...

canım başın sağolsun... allahım bir daha hiç birimize yaşatmasın bu acıyı

Allah sabır versin arkadaşım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebiş nasip etsin Rabbim.
Bu arada bebek problemli olduğu için mi gebeliğin sonlandırıldı.

ikili ve üçlü testte herşey normal çıktı bu hastalık ayrıntılı ultrasyonda belli oluyormuş 22 .haftada öğrendim heyete felan girdi 24 .haftamda da sonlandırıldı spina bifida diye bir hastalık başıma gelmeden bilmiyordum folik asitin bu kadar önemli olduğunu hatta folik asiti bilmiyordum..3 nisanda sonlandırıldı haziran 3 te 2 ay olacak acım vicdan azabım herşey karıştı..Allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir acı..gebeliği bir zaman düşünmüyorum en azından 1 sene felan tekrar aynısını yaşarım diye çok korkuyorum ...

Allah sabır versin arkadaşım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebiş nasip etsin Rabbim.
Bu arada bebek problemli olduğu için mi gebeliğin sonlandırıldı.

evet cnm spina bifida diye bir hastalık diğer bir adıda omuriliğin kapanmaması..

ayyyy çok fenaaaa yaaaa Allah ım kimseye yaşatmasın başın sağolsun canım benim... ayy cuma günü benimde ayrıntılı ultrasonum var ayyy çok korktum şimdi inşallah birşey çıkmaz yaaaaa.... sen bir kendini toparla canım acın daha çok taze kendini hazır hissettiğinde yaparsın Rabbim tekrar yaşatmasın tekrar başın sağolsun

korkma cnm sakın korktuğumuz şeyler başımıza geliyor en iyisini düşün inş bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...ben şuan hamile olsaydım 33 haftalık olacaktım temmuz 15veya 22 sinde doğum olacaktı temmuz gelince daha da kötü olurum diye korkuyorum benimle birlikte hamile kalanlar doğuracak ben ise öylece onlara bakacam...

canım benim öyle düşünme nolur bak ya farketmeselerdi bebeğin rahatsız olduğunu o çok daha fena benim kardeşim engelli inan anne babayada çok zor çocuğada çok zor atlatıcaksın ve yapıcaksın sağlıklı bir bebiş Allah ın izniyle öbür türlü daha fena ömür boyu üzülürdün dua et tatlım Rabbim tekrar yaşatmasın herşeyde bir hayır vardır öyle düşünmemeye çalış tabii ki çok zor ama ömür boyu rahatsız bir çocukla yaşamak inan daha zor geçicek canım sağlıklı bir evleadın olucak Allah ın izniyle seninde hepimizinde inşallah.....

bende 25 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve normal doğum yaptırcaklarını söylediler psikolojim alt üst oldu dünya başıma yıkıldı ya bebeğimin herşeyi hazırdı ilk çocuk heyecanıyla herşeyini odasını hazırlamıştık böyle bi acı yokmuş normal doğumdanda çok korkuyordum ilaçarla rahim açılmaya çalışıldı sancı verildi belim ikiye ayrıldı sandım doğumgerçekten çok zormus ama cocugumu kucagıma verselerdi yasıyor olsaydı tüm acılar hemen unutulurdu..... normal doğum yapmak çok zormuş gerçekten ama burda ölü doğum yapmanın daha zor olduğu söylenmiş yani biz sağlıklı bi bebeği dogurmaktan daha zorunumu yaşadık???

acaba doktoruma bana kesik atmayın diye söylesem beni dinler mi acaba :)

sanmıyorum canım onlarda bebek oksijensiz kalmasın doğum hızlansın diye o müdahaleyi yapıyorlar... zaten normal doğum yapanlar acıdan kesiği falan duymuyosun diyorlar bende doğurmadım henüz ama????

duyuyorum eskiden kadınlar hep evde doğum yaparlarmış acaba biz mi şanslıyız onlar mı şanslı sezeryan yok bişey yok

Merhaba kızlar ben de 27 haftalık hamileyim ve tabi ki aynı korkuları ben de yaşıyorum.Sancıdan çok kesikten dikişten falan korkuyorum ve normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa eğer inşallah.Bİr de sonrasın da o dikişleri alıyorlar mı acaba merak ettim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ben ilk doğumu epidural normal yaptım.Doğumdan bir hafta sonra doktor kontrole çağırdı sadece kontrol edip simir için örnek aldı.Dikişleri almıyorlar kendiliğinden bir süre sonra düşüyor en azından bende öyle oldu.

normal epidural doğum nasıl oluyor yani sezeryan değil uyuşturuyorlarmı her isteyen yaptırabiliyormu

mrb hikayeni okudum hiç sıkılmadım ve çok cesaretlendim 8 hafta kaldı doğumuma kısmetse,7 cm açılma çok iyi gerçekten peki açılma için yürüyüş spor yapıyormuydun düzenli olarak.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…