ne kadar korkarsaniz gozunuzde ne kadar buyuturseniz o kadar olumsuzluk olarak size geri doner.uzun uzun endiselerinizi gidermek icin yazacaktim ama kucuk durmuyor..dogum hikayemi oku cnm belki kafandaki soru isaretleri gider,biraz rahatlarsin
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/409500-ilk-goz-agrimla-kavusma-hikayem.html
Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.
Ahmed ŞAHİN
----------------------------------------------------------
Eki Görüntüle 424467
Not 1: Hamile bayanlar, ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah-ü teala doğacak çocuk da bu esma-i ilahi ile güzel ve sağlıklı olur.
Not 2: Kolay doğum yapmanın (ve diğer işleri de kolaylaştırmanın) bir güzel yolu da İnşikak Sûresini çok okumaktır.
Dr. Ahmed Müslüm
Bu arada ikinciye hamileyim şu anda
Seni cok iyi anlıyorum canım ben de doğumdan cok korkuyordum
Herkes biran önce bebeğine kavuşmak icin sabirsizlanirken ben böyle mutluyum hamileliğim 20 ay sursun yeter ki ben doğurmak zorunda kalmayayım diyordum
Öyle istememe rağmen 1ay erken doğurdum
İlk doğumunu yaşayanlar da hep aynı korku var ama eğer dunyanın en korkunç olayı olsa burada 2. Ye 3. Ye hamile olan bacılarımız var onlar hamile kalirmiydi
Bana n deseler boştu her gece bı dogum videosu izliyordum
Şimdi kendime kızıyorum neden seyrediyordum ki sadece kendimi saçma sapan düşüncelere itiyordum
Allah in izni ile tek nefeste doğurursun insaallah ( bir arkadasıma tek nefeste doğur insaallah demiştim tövbe de dedibebeğim depresyona mı girsin hazırlanmadan filan demişti)
Hayırlısı ile insaallah kızlar doğurdum cok şükür cok kolay gecti yazacağın günleri de okuyalım insaallah
Kim dirayeti ben mı? Yok canım ben de senin gibiyim epidural dene ister isen
Ben 6 saat dogum sancısı çektim ama Sezeryan oldum çünkü bebeğim tersti
Dogum sancısından öyle cok korkuyordum ki anlatamam ama İnan ki çekilmeyecek bir şey değil sadece tanımadığın bilmediğin bir sanci
Kız kardesim dogum sancıları başlayınca aradı beni 786 besmele okudum onun icin....cok kolay dogum yaptı Mekke cicegi duydun mü hiç bulabilir isen faydası olduğunu defalarca gordum
Elimde olsa sana yollardim insaallah duamdasin
İnsirah süresi oku Rabbim ferahlik versin
hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
kızlar bende evlenmeden önce ilk geceden korkuyordum sonra hamile kaldım doğurmaktan korkuyordum kiii... 24 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı inanın bana günü gelmeyen bir bebeği doğurmak o kadar çok zor ki 2 gün sancı çektim alttan ilaç verdiler sonra bebeğimi doğurdum tam acılarım gitti dedim kürtaja aldılar 1 saatte orda uyuşturmadan Allahım kimseye böyle acılar vermesin yani anlayacağınız en kötüsünü yaşadım ama sonuçta bebeğim yanımda yok en büyük acıda bu...o yüzden her kadın doğuruyor sonuçta kimseye bir şey olmuyor.. yanımda bir kadın doğurdu inanırmısın 2 kere bağırdı bir baktım doğurdu bir saat sonra yanıma geldi bana dua ediyor inş kurtulursun tez zamanda diye...diyeceğim hiç bunları düşünmeyin şimdi epiduralle bile normal doğum yapıyorsunuz bir igne acısını duyuyorsunuz tıp ilerledi ama özürlü bebekleri engelleme gibi bir çabaları yok ve bebeğimin alınması folik asite bağlı sizlerden ricam evlenenlere hamileliği düşünenlere herkese folik asit kullanmalarını söyleyin çünkü hamileliği öğrendikten sonra kullanmanın hiç bir faydası yok her insandada olacak diye bir şey yok benim değerlerim düşükmüş iyide beslenemedim diyeceğim bunlar hiç korkmayın aklınıza bile getirmeyin korkuyu sadece bebeğinizi kucağınıza almanın sevincini yaşayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?