Doğum Korkusu ..

Arkadaşlar ben dusuk yaptigim.icin dogum seklinde olunca daha cok zor olurmus ama.normal canli dogmda okdr zor olmazmis derler

Hayir bebegin kafasinin yonunu duzeltiyor isi bilen doktorlar, o zaman baya elini sokuyor parmagini degil
Bunu benim doktorum da doğumda yapmıştı. Acı eşiği yüksek biriyim, ben bile yapmayın nolur diye bağırmıştım, “sana yardım etmek zorundayım” demişti çok iyi hatırlıyorum. Sancıdan daha zordu ona dayanmak.

Konu sahibi doğum yaptın mı bilmiyorum ama normal doğumun sana hiç uygun olmadığı çok belli yazdıklarından. Bebeğe zarar gelmesin, sezaryen en garanti yol senin için.

Kesinlikle, gerekli durumlarda boyle seyler yasaniyor

Yok daha 20 haftalığız ben laparoskopi oldum basit bir kapalı ameliyattı ama üç gün neler çektim bas bas bağırdım ameliyat ağrısından ve omuz ağrısından sezaryenden çok korkuyorum

Yok daha 20 haftalığız ben laparoskopi oldum basit bir kapalı ameliyattı ama üç gün neler çektim bas bas bağırdım ameliyat ağrısından ve omuz ağrısından sezaryenden çok korkuyorum
Doğumda kasılıp bebeği öldürmek daha korkutucu değil mi? Doğumda çekilen acının bir sonu var, ama evlat kaybı sonsuz süre.

İki normal doğum yapmış biri olarak -ki ilki 16 saat sürdü- kesinlikle şimdiki aklım olsa sezaryen olurdum. Şu an vajina genişliği, doğumda oluşan yırtığın yanlış dikimi ve idrar kaçırma yüzünden ameliyat oldum hastanede yatıyorum ve canım çok yanıyor. Bin kere sorsalar bin kere sezaryen derdim.

Kesinlikle haklisiniz. Bende bunlar olmadigi halde ben de sezaryen diyorum. Hic gerek yok o kadar sanci cekmeye, perisan olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…