Vajinusmus eğer hala geçmedi ise bebek kanala girdiğinde aniden kasılırsanız bebek bogulabilir, genelde bu tarz kişiler sezaryen oluyor, bence detaylı şekilde iyi bir doktorla konuşun bu durumu...Hanımlar merhaba ben vajinismus atlatmış bir hamileyim benim canım çoook tatlıdır yada acıyı çok yüksek hissederim dayanamam hiç ama normal doğum yapmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum annem bile seni ameliyat ettiririz hiç uğraşmayalım diyor bu aralarda biraz daha hassasiyetim arttı güçlenirim dedikçe daha kötü oldum biri dokunsa canım yanar oldu benim gibi olup normal doğura bilen var mı acaba ben normal doğum yapabilir miyim buarada muayene de olamıyorum
Muayene bile olamıyorsanız çok zor bebeği riske atmayın derimHanımlar merhaba ben vajinismus atlatmış bir hamileyim benim canım çoook tatlıdır yada acıyı çok yüksek hissederim dayanamam hiç ama normal doğum yapmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum annem bile seni ameliyat ettiririz hiç uğraşmayalım diyor bu aralarda biraz daha hassasiyetim arttı güçlenirim dedikçe daha kötü oldum biri dokunsa canım yanar oldu benim gibi olup normal doğura bilen var mı acaba ben normal doğum yapabilir miyim buarada muayene de olamıyorum
Birkaç vajinismuslunun doğurduğunu duydum ondan cesaret geldi ama minnicik sancı olsa şimdi bile sesim yükseliyor hemenMuayane olamiyosan bide vajinusmus geçmişi varsa sanki zor gibi normal doğum, benimde vajinusmus geçmişim var ben cesaret edemedim ki muayene olabiliyorum
Vajinusmus geçmişi olan elbet normal doğurabilir ama siz muayene olamiyomussunuz sıkıntı olan oBirkaç vajinismuslunun doğurduğunu duydum ondan cesaret geldi ama minnicik sancı olsa şimdi bile sesim yükseliyor hemen
İcinize ellerini sokuyorlar dogumda, siz muayene bile olamadiginizi ve vajinismus gecmisiniz oldugunu soyluyorsunuz. Sizce dogurabilir misiniz?Hanımlar merhaba ben vajinismus atlatmış bir hamileyim benim canım çoook tatlıdır yada acıyı çok yüksek hissederim dayanamam hiç ama normal doğum yapmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum annem bile seni ameliyat ettiririz hiç uğraşmayalım diyor bu aralarda biraz daha hassasiyetim arttı güçlenirim dedikçe daha kötü oldum biri dokunsa canım yanar oldu benim gibi olup normal doğura bilen var mı acaba ben normal doğum yapabilir miyim buarada muayene de olamıyorum
Aynı stresi bende yaşıyorum canım çok tatlıdır doğurabilir miyim acaba diyorum artık son kararı doktorum verecek sizde öyle yapın normal doğum derse rabbim illa güç kuvvet verir diyorum o anı yaşamak istiyorum bir yandan hem benim için hem bebeğim için artıkHanımlar merhaba ben vajinismus atlatmış bir hamileyim benim canım çoook tatlıdır yada acıyı çok yüksek hissederim dayanamam hiç ama normal doğum yapmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum annem bile seni ameliyat ettiririz hiç uğraşmayalım diyor bu aralarda biraz daha hassasiyetim arttı güçlenirim dedikçe daha kötü oldum biri dokunsa canım yanar oldu benim gibi olup normal doğura bilen var mı acaba ben normal doğum yapabilir miyim buarada muayene de olamıyorum
Ah bacim sakin ola normal dogurma ben de aci esigi dusuk olanlardanim normal ve sezeryan dogumu yasadim ama.normal.dogum felkaett bise surekli gelip alttan iki parmakla bakiolar rahime kadar uzanio parmaklari ama sezeryan ole degil.hicbise hissetmiosun iyiki sezeryan oldum zaten ilk gebeliimde doktor alttan muayene etti cok canim yandi hemen nsezeryan istedim ve inanirmisin o sezeryan o altan muayene den daha kolay geldi bana
İkinci gebeligimde 5 aylik dusukle sonuclandi normal dogum seklinde ama ben bole bise gormedim sancisi delirticek derecede ve attan muayeneleri solemiorm.bile.hele acilman olmazsa seni mahvederler dusun ben bide ozelmhastanede. Yaptim normal dogum seklinde
İçinize ellerini sokuyorlar derken. İki parmağını ile kontrol ediyor onu mu diyorsunuzİcinize ellerini sokuyorlar dogumda, siz muayene bile olamadiginizi ve vajinismus gecmisiniz oldugunu soyluyorsunuz. Sizce dogurabilir misiniz?
Hayir bebegin kafasinin yonunu duzeltiyor isi bilen doktorlar, o zaman baya elini sokuyor parmagini degilİçinize ellerini sokuyorlar derken. İki parmağını ile kontrol ediyor onu mu diyorsunuz
Bu yorum arkadaşı daha da korkutabilir benceHayir bebegin kafasinin yonunu duzeltiyor isi bilen doktorlar, o zaman baya elini sokuyor parmagini degil
çocuk sonsuza kadar içinizde durmayacağına göre bir şekilde doğacak. Hangi gazla gebe kaldınız? Çocuğu niye istediniz? Onları düşünün. Kucağınıza alıp emzirdiğinizi hayal edin. Neticede önemli olan çocuğun sağlığı, değil mi
Ah bacim sakin ola normal dogurma ben de aci esigi dusuk olanlardanim normal ve sezeryan dogumu yasadim ama.normal.dogum felkaett bise surekli gelip alttan iki parmakla bakiolar rahime kadar uzanio parmaklari ama sezeryan ole degil.hicbise hissetmiosun iyiki sezeryan oldum zaten ilk gebeliimde doktor alttan muayene etti cok canim yandi hemen nsezeryan istedim ve inanirmisin o sezeryan o altan muayene den daha kolay geld