- 8 Nisan 2023
- 38
- -4
- 1
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu benim doktorum da doğumda yapmıştı. Acı eşiği yüksek biriyim, ben bile yapmayın nolur diye bağırmıştım, “sana yardım etmek zorundayım” demişti çok iyi hatırlıyorum. Sancıdan daha zordu ona dayanmak.Hayir bebegin kafasinin yonunu duzeltiyor isi bilen doktorlar, o zaman baya elini sokuyor parmagini degil
Kesinlikle, gerekli durumlarda boyle seyler yasaniyorBunu benim doktorum da doğumda yapmıştı. Acı eşiği yüksek biriyim, ben bile yapmayın nolur diye bağırmıştım, “sana yardım etmek zorundayım” demişti çok iyi hatırlıyorum. Sancıdan daha zordu ona dayanmak.
Konu sahibi doğum yaptın mı bilmiyorum ama normal doğumun sana hiç uygun olmadığı çok belli yazdıklarından. Bebeğe zarar gelmesin, sezaryen en garanti yol senin için.
Yok daha 20 haftalığız ben laparoskopi oldum basit bir kapalı ameliyattı ama üç gün neler çektim bas bas bağırdım ameliyat ağrısından ve omuz ağrısından sezaryenden çok korkuyorumBunu benim doktorum da doğumda yapmıştı. Acı eşiği yüksek biriyim, ben bile yapmayın nolur diye bağırmıştım, “sana yardım etmek zorundayım” demişti çok iyi hatırlıyorum. Sancıdan daha zordu ona dayanmak.
Konu sahibi doğum yaptın mı bilmiyorum ama normal doğumun sana hiç uygun olmadığı çok belli yazdıklarından. Bebeğe zarar gelmesin, sezaryen en garanti yol senin için.
Doğumda kasılıp bebeği öldürmek daha korkutucu değil mi? Doğumda çekilen acının bir sonu var, ama evlat kaybı sonsuz süre.Yok daha 20 haftalığız ben laparoskopi oldum basit bir kapalı ameliyattı ama üç gün neler çektim bas bas bağırdım ameliyat ağrısından ve omuz ağrısından sezaryenden çok korkuyorum
Hanımlar merhaba ben vajinismus atlatmış bir hamileyim benim canım çoook tatlıdır yada acıyı çok yüksek hissederim dayanamam hiç ama normal doğum yapmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum annem bile seni ameliyat ettiririz hiç uğraşmayalım diyor bu aralarda biraz daha hassasiyetim arttı güçlenirim dedikçe daha kötü oldum biri dokunsa canım yanar oldu benim gibi olup normal doğura bilen var mı acaba ben normal doğum yapabilir miyim buarada muayene de olamıyorum
Kesinlikle haklisiniz. Bende bunlar olmadigi halde ben de sezaryen diyorum. Hic gerek yok o kadar sanci cekmeye, perisan olmayaİki normal doğum yapmış biri olarak -ki ilki 16 saat sürdü- kesinlikle şimdiki aklım olsa sezaryen olurdum. Şu an vajina genişliği, doğumda oluşan yırtığın yanlış dikimi ve idrar kaçırma yüzünden ameliyat oldum hastanede yatıyorum ve canım çok yanıyor. Bin kere sorsalar bin kere sezaryen derdim.