- 11 Eylül 2012
- 98
- 5
- 48
- Konu Sahibi yoruldummm
-
doktor normale yönlendirdi. ama sen kendini çok kasıyorsun epidural normal olsun diyor. kordon dolnması sıkıntı olur mu dedim dün bir tane normal doğurttum 3 kere dolanmıştı kordonu hem de 4300 doğurdu dedi. çok bunaldım herkesin lafından herkes bi şey biliyorne şekilde olursan ol
ikisi de çok kötü
başklarını boşver doktorunun dediğini yap
tabii ki senin de ne istediğin önemli
Kordon dolanması varsa sezeryan yapmıyormu doktorlar haftada ilerlemis doktorun ne diyor
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Sorun konusunda maalesef bir bilgim yok... Ama sen içinden ne geliyorsa onu yap
Bence de söylerdi çünkü aksi halde ileride tazminat davası açma hakkınız var ve adı da lekelenecek o nedenle riske girmek istemez diye düşünüyorum... Sen içini rahat tutişte ben de onu anlamadım doğurursun bi sıkıntı yok diyor doktor.
ben de çok fazla bir şey bulamadım ama çocuğu baya etkileyecek bi hastalık ayrıntılı ultrasonda bi 8 bi 10 mm çıktı ama doktorum hiç bi şey yok bak boşluklar dolmuş diyo normalde de kızdığı her şeyi çatır çatır söylüyo diye eleştirilen bi doktor. çok kötü bi şey olsa söylerdi diyorum
Cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah. Benim de çatı muayenesinde ve ilişki de acı vardı .5 senelik Evliyim hala acır. Rahim girişindeki kemik aşağıdaymış. Bi de benim 40 haftada ne Sancı vardı ne rahatsızlık. O kadar rahattım aşağıda inmedi ve sezeryan oldum.
Ben haziranda doğum yaptım normal doğumdu ve çok canım yandı.doğumdan sonra hastane odasına geçtiğimde kan uyuşmazlığı iğnesi yapmaya geldi hemşire iğneyi yapmadan önce uarım saat ağladım canım yanacak diye.düşün o kadar ufak bi acıdan bile korkmaya başladım.artı normal doğumda da orayı kesiyor zaten benimkini se kesti ve dikiş acısını bi ay çektim.ve biraz soğuk alsın hala sızlıyor.anlayacağın doğum sancısını boşuna çekme git sezaryen ol.bana normal doğum yap diyenleri dinlediğime çok pişmanım.yani psikolojini bozmuş olmayayım ama olan bu tatlım seçim senin.allah bebeğini sapasağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oyyy Ben ne biçim korkuyorum şimdiden varya...
ben normalde her ay 12 saat adet sancısı çeken insanım
doğum daha beterse yandım ...bu bünyeden bu çocuk nasıl çıkacak çok merak ediyorum...fena tırsıyorum
Şimdi bende korktum yani tam bilmiyorum ama kordon dolaninca birsey olmazmiymis ben normal dogum yaptim ya normal dogum zor olmuyor ama sanci cok kotu birsey bide sonra dikis sorunu var bide genisleme olursa daha kotu olur sezeryanda zor oluyor donra iyilesmesi diyorlar ama yinede iyi dusun iyi karar ver
Aynen bencede hem ne olacakta sezeryan olunca valla normal oldum yine kalkamadim kac gun ayagaSezaryen yap takma kimseyi kendini düşün benim bebek zor geldi doktor elini sokup içeri çevirmiş çocuğu şimdi sol kolu hareket etmiyo.senin bebir zaten sorunlu hiç riske atma dinleme kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?