- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi heyheyli
-
eşimin de benim de ilk deneyimimiz gerdek gecemizde oldu o da bilmiyor ve hala çok heyecanlı.
dakikası dolmadan boşalıyor ve ben hamile kalmak istemiyorum eğitimim bile bitmedi hnüz.
yani benim başımın altından çıkıyor bu korunma olayları=) ona kalsa şimdiden baba olsun
birgun hamıle kalmaya calısırsanız o zaman ne demek ıstedıgımı anlarsınız...3 senedir doktor tavsiyesiyle doğum kontrol hapı kullanıyorum, hiçbir kötü etkisini görmedim, aksine adet gününün belirli olması kanamanın çok fazla olmaması ve doktorumun söylediği, hayatının bir döneminde 1 sene düzenli doğum kontrol hapı kullanan bayanların rahim kanserine yakalanma riski minimumdur dedi. Yani doğum kontrol yntemlerini öcü gibi göstermemek lazım, spiral benim annemde kanama yapmıştı, ölümden döndü vücudu kabul etmedi. Yani hepsinin bir yan etkisi var ama doğum kontrol hapı artık genç kızlarda adet düzenleme için bile kullanılabiliyor. Bence doktorda hormon tetkikleriniz yapıldıktan sonra deneyebilirsiniz :)
birgun hamıle kalmaya calısırsanız o zaman ne demek ıstedıgımı anlarsınız...
Hormonları bozdugu bılımsel kanıttır arkadasım yınede tercıh sızlerın ve sevgılı konu sahıbı arkadasımındır
en hafıf bozan ılacın adınıda yazdım.
Anlamadıgım bı nokta var ben 4 yıldır evlıyım %75 gerı cekılme yontemı kullandı esım erkekler nasıl kendını kontrol edemez cozebılmıs deglım bir tek kaza yasamadım elhamdullıllah %25 kısmıda prezervatıftır.
Yanlıs su fıtıl olayını cok kısıden duydum spremı notralıze edıp onunla beraber dısarı atıldıgını hıc denemedım en zararsızlarından bırıde bu prezervatıften sonra tabı :26:
Spiralı taktırmayı ıstıyorum ama malesef eşimi ikna edemiyorum sankı ona takılcak sınırımı bozuyo ıcınde bı aletlemı dolascan ınsan ozellıklede hamıle kalma cabalarından sonra prezervatıf ve gerı cekılme ıle olsun ıstemıyor nasıl bı cozum bulabılırım bılmıyorum kesınlıkle yenı yontemler ıcat edılmelı bız bayanlar ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?