• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Doğum kontrol yöntemi için ne zaman gitmeliyim ?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Sadekadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
69
25
38
26
Doğum kontrol yöntemleri için doktora başvurmak istiyorum. Hangi branstaki doktora gitmeliyim? Birde doğum kontrol yöntemi için sprial düşünüyorum doktor uygun görürse adet döngüsü içinde takıldığı için 1 hafta öncesinden mi gitmeliyim hastalığımın son günlerinde mi direk gidiliyor? Ortalama ücret ne kadar oluyor devlette ? Bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim

Doğum kontrol yöntemleri için doktora başvurmak istiyorum. Hangi branstaki doktora gitmeliyim? Birde doğum kontrol yöntemi için sprial düşünüyorum doktor uygun görürse adet döngüsü içinde takıldığı için 1 hafta öncesinden mi gitmeliyim hastalığımın son günlerinde mi direk gidiliyor? Ortalama ücret ne kadar oluyor devlette ? Bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim
Kadın Doğum doktoruna gitmeniz gerekiyor. Bence reglden önce gidin muayene eder ve spiral için uygunsanız şu zaman gel takalım der zaten. Fiyat bilgim yok maalesef :(

Back
X