Doğum Kontrol Hapları Hakkında?

Keşke verilse bunun dersi ama bizim kültürümüzde cinsellik ayıp olarak görüldüğünden dersini vermeye kalksalar kıyamet kopar
Ayıp olarak görülüyor ama bu sefer de herkes gizli saklı yaşıyor. Gizli saklı olunca bu seferde istenmeyen durumlar yaşanıyor. Belli bir yaştan sonra insan ister istemez cinsellik düşünüyor tabularla büyütülenler, kendi organına bile dokunamayanlar ise vajinismus oluyorlar. Böyle de bir gerçek var.

norm ender hayranı nerelerdesin en son sevgilin yoktu nerden buldun

Doğum kontrol hapını kist sebebiyle 1 yıl kadar kullandım.
Bir tek bende mi öyle oldu bilmiyorum, inanılmaz bir cinsel isteksizlik yarattı.
Pahalı da bir ürün kullandım ama koruma mantığı buysa çok komik, zaten hiç ilişkiye girmek İstemiyorsun yüzde yüz koruyor bu durumda

Her hap her bünyede aynı etkiyi yapmıyor. 10 yıla yakın hap kullandım iki farklı marka, ilki hiç etki etmezken ikincisi aynen size olanı yaşattı bana, bu etkiyi farkedince hapı değiştirmek lazım

Her hap her bünyede aynı etkiyi yapmıyor. 10 yıla yakın hap kullandım iki farklı marka, ilki hiç etki etmezken ikincisi aynen size olanı yaşattı bana, bu etkiyi farkedince hapı değiştirmek lazım
Ben doğrudan bıraktım o dönem. 2 farklı hap denedim. İkisi de tutulan , popüler haplardan. Birincisi gerizekalı gibi duygusal yaptı, o ara Adını Feriha Koydum a falan zırıl zırıl ağlıyordum İkincisi de aşırı isteksizlik yaptı. Zaten öyle heveslisi bir tip değilim hap da tüy dikti üzerine. Bıraktım gitti ben de zorlamadım daha fazla.

ben de 10 yılın sonunda görevi tamamen eşime devrettim az da o çile çeksin, o da seve seve kabul etti. Şişme bebeğe tecavüz eder gibi hissetmektense ben korunurum diyor adam artık. Yeni evliyken hap çok rahat da isteksizliğe sebep oluyorsa bırakmak lazım

Aynen bizde de öyle, 12 yıllık evliyim sadece bir yılında hap kullandım. Kalanı kondom.

Ertesi gun hapini 1 yil icinde en fazla 2 defa kullanabilirsiniz. Cok zararli.

Beni de aseksuel yapti dokgum kontrol hapi. Cinselligi unuttum. Gercekten super korunma yontemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…