- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 29
-
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Halbuki karşılaması lazımdı.Önce sağlık ocağı ücretsiz veriyordu canım . Artık verilmiyo. Reçeteli olsa bile ssk karşılamıyormuş. Yani özelden alıyorsun yine
3 yıl kullanmıştım artmıştır fiyatları eczaneye sorabilirsin çekinme 50tl falan olmuştur şimdi 1 ay gidiyorHalbuki karşılaması lazımdı.Fiyatları ortalama olarak ne kadar canım? Teşekkür ederim bu arada yanıt için.
Peki koruyuculuğu nasıl?3 yıl kullanmıştım artmıştır fiyatları eczaneye sorabilirsin çekinme 50tl falan olmuştur şimdi 1 ay gidiyor
koruyuculuğu konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten düzensizliklere ve özellikle ağrılara iyi geldiği için kullanıyordum çok fazla da cinsel ilişkilerim oldu açıkçası. ama tabi uzman bir doktor daha iyi bilir mesela kan değerlerine bakmak gerekebilirPeki koruyuculuğu nasıl?
Bir kadın doğum uzmanına danışacağım şu çekincemi üzerimden atabilirsem gerçi 25 yaşında yetişkin bir kadınım hastaların hayatı hiçbir doktoru ilgilendirmez de. Düzensizlik ara ara bana da oluyor.60 tlye aldım 2 gün önce. Ama ilaca göre değişiyor bazı ilaçları SSK karşılıyor. Yine de hap kullanmayın ya. Ben adet düzensizliğim için kullanmak zorundayım Bi süre ama 15 gündür adetim bitmiyor o hap yüzünden
Ara ara bende de düzensizlik oluyor maalesef sigara içiyorum bu da dezavantajmış. En basiti kondom olmasına rağmen karşı taraf kullanamıyor teşekkür ederim bilgilendirme için.koruyuculuğu konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten düzensizliklere ve özellikle ağrılara iyi geldiği için kullanıyordum çok fazla da cinsel ilişkilerim oldu açıkçası. ama tabi uzman bir doktor daha iyi bilir mesela kan değerlerine bakmak gerekebilir
Hapı reçetesiz de rahatça alabilirsin çünkü evli bekar pek çok kadın kistler adet düzensizliği gibi sebeplerle hap kullanıyor. Eczane neden alıyorsun diye sorgulamaz bile. Çok pahalı değiller, yanılmıyorsam en pahalısı 50 60tl civarındadır.Herkese merhaba, bu konuları kimseyle konuşamadığım için buraya yazıyorum. Doğum kontrol hapını sağlık ocağı reçete ediyor mu? Bu haplar reçeteli olsa bile çok mu pahalı?
Hap bünyenize uymamıştır doktorunuzla görüşün60 tlye aldım 2 gün önce. Ama ilaca göre değişiyor bazı ilaçları SSK karşılıyor. Yine de hap kullanmayın ya. Ben adet düzensizliğim için kullanmak zorundayım Bi süre ama 15 gündür adetim bitmiyor o hap yüzünden
Sigara içenlerin 35 yaşından sonra kullanması sakıncalı, ben 10 yıla yakın zaman kullandım sigara da içiyorum. Yumurtlama probleminiz yoksa %99 koruyuculuğu var. Doktorla görüşüp tavsiye alabilirsiniz. Hapın yan etkileriyle karşılaşırsanız kutu bitince başka bir markayla devam edebilirsiniz.Ara ara bende de düzensizlik oluyor maalesef sigara içiyorum bu da dezavantajmış. En basiti kondom olmasına rağmen karşı taraf kullanamıyor teşekkür ederim bilgilendirme için.
Ben internetten baktım bugün fiyatları 50-60 arasında hatta daha pahalı olanlar bile var. En iyisi bir aile hakimiyle konuşmak kafama göre ilaç almak da istemedim Norlevo alıp çıktım.Aile hekimine yazdırabilirsin ben öyle yapıyorum üç kutusuna 18 lira ödüyorum
kişiye göre değişir tabi ama ben içki sigara hiç sallamadan kullanmıştım hatta sex alkol alırken aklıma geliyordu birayla falan içiyordum bazenAra ara bende de düzensizlik oluyor maalesef sigara içiyorum bu da dezavantajmış. En basiti kondom olmasına rağmen karşı taraf kullanamıyor teşekkür ederim bilgilendirme için.
kişiye göre değişir tabi ama ben içki sigara hiç sallamadan kullanmıştım hatta sex alkol alırken aklıma geliyordu birayla falan içiyordum bazenunuttuklarım da olmuştu
ya kondom çok gıcık bişey ama hakkaten aklın hep orada onun olduğunda oluyor zaten erkekleri de sıkıyormuş kimse beğenmiyor gibi :)Unutmak mı asla. Keşke erkekler bencil olmasaydı da taksalardı şu kondomu.
Yeni evli ya da tek eşli birlikteliklerde hapın tercih edilmesinden yanayım ben, kendim de öyle yaptım. Büyük rahatlık, 35 yaşından sonra başka yöntem bulunmalı o yaşa kadar hap ideal ama hapın yan etkileri iyi takip edilmeli, her hap herkese yaramıyor, kimisine kilo kimisine kuruluk kimisine migren atağı yapabiliyor mesela, hapı iyi seçmek memnun değilsek değiştirmek lazımya kondom çok gıcık bişey ama hakkaten aklın hep orada onun olduğunda oluyor zaten erkekleri de sıkıyormuş kimse beğenmiyor gibi :)