Doğum kontrol hapıyla zayıflamak

Gerede

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
206
18
18
34
Ankara
Kızlar myrlon ismindeki doğum kontrol hapı kullanıp zayıflayan varmı? Ben kullandığım sürede 54 kg I'n üstüne çıkmadım. Uzun zamandır kullanmıyorum 68 çıktım moralim bozuk herşeyim dar geliyor yine başlasammı

Dengeli beslenerek/spor yaparak zayiflamayi deneseniz?
Dengeli beslenmeyi yasam tarzi haline getirirsenizde kilonuz hep sabit kalir..
Hap vs normal insanlarin zayiflama bicimi degildir.. Hersey bogazda bitiyor yani..
Sevgiler

Uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım.
Yaklaşık 6 aydır kullanmıyorum.
Hep 60 kiloyum.
Doğum kontrol hapının zayıflattığını ilk defa duydum.

Şöyle şeyleri yazıp burda özelliklede genç yaşta kilo problemi olan genç kızlara kötü örnek olmaya bi son verseniz?
Bi kere dogum kontrol hapı kilo verdirir diye bişey yok bünyeyle alakalı.
Zayıflama da az yiyipçok hareketten geçiyor

hapla mapla olmaz bu işler milleti de burda kötü yönlendirmeyin

bu tür haplarla zayıflanabileceğini de ilk kez sizden duyuyorum :/
2 sene kullandım ne kilo aldırdı ne de verdirdi.

haplarla kilo vermeyi saglıklı bulmuyorum. doktor esliginde diyet yapıp bol yuruyus yapmayı deneseniz. ayrıca bende kotu ornek oldugunuzu dusunuyorum.

Son düzenleme:
Böyle bir zayıflama şekli hiç duymadım ve mecbur kalmadıkça doğum kontrol hapı kullanılmaması gerektiğini biliyorum. Yani mecbur kalmadıkça insan ağrı kesici bile atmamalı hapların acayip zararı var. Hem hapla sağlıksız yollardan verilen kilo geriye iki katı döner. Ben şeker hastasıyım sık sık doktora gittiğim için bilgim var. En güzeli doktora gideceksin kan tahlillerini yaptıracaksın sonrada diyetisyene gideceksin ve onu diyet olarak algılamayacaksın yaşam tarzın yapacaksın. Düzenli yeme içme uyku ve günde az az 6 öğün en sağlıklısı. Bunun yanında İbrahim Saraçoğlunun zayıflama kürlerini deneyebilirsin.

doğum kontrol hapıyla kilo vermek şöyle dursun, iştahı açtığı için almaya bile sebep olur. böyle bilinçsiz davranarak hem sağlığınızdan olursunuz hem de bunu okuyup ciddiye alan insanları tehlikeye atarsınız. kilo vermenin yolu nefsine engel olmaktan, iradeden geçer. mucize peşinden koşmaktansa, açık havada koşmanızı, dengeli ve planlı bir beslenme alışkanlığı oturtmanızı tavsiye ederim.

Evlilik öncesi her ahlaksızlığı yaşayanlar başkasından hamile kalanlar kötü örnek olmuyorda ben mi oldum bırak bu riyakarlığı insan ol

Evlilik öncesi her ahlaksızlığı yaşayanlar başkasından hamile kalanlar kötü örnek olmuyorda ben mi oldum bırak bu riyakarlığı insan ol

bu ne kadar art niyetli ne kadar terbiyesiz bir yorum. başka insanların hatalarını kendinize ışık tutacak şekilde kullanacak kadar düşmeyin lütfen.
Ben zaten 'insan gibi' uyardım. Çünkü bu sitede kilo problemi olan ve her gördüğünü uygulamaya hazır çok genç kız var.

İnsanların evlilik öncesi yaşadıkları sizi ilgilendirmez. Bunu ahlaksızlık olarak nitelendirmek de size düşmez.

Ayrcıca kelimelerinize dikkat edin. İkiyüzlülükle itham edeceğiniz bir yorumda bulunmadım.
Etrafa saldıracağınıza biraz boğazınızı tutun da öyle zayıflayın.
İyi günler

olmamış bu yorum
bende yadırgadım seni

ve evet arkadaş haklı
horman dengesini değiştiren böyle bir ilacı isim vererek yazmış olman bir çok kişinin özentisine neden olacaktır
böyle konularda biz büyükler daha dikkatli ve seçici davranmalıyız

ayrıca ben camı kırdım ama ali kapıyı kırıyor .... gibi bir yaklaşım da hoş değil
örnek almak iyi seçenkeler içinden olmalıdır

kaldı ki benim düşüncemde
evlilik öncesi ilişki yaşayanların kendi tercihleri olması nedeni ile yadırganmamsıdr
benimsemezsin
tasvip etmezsin
ancak eleştirme hakkına sahip te değilsin

Doğum kontrol hapıyla zayıflamayı ilk defa duydum,eğer kilo probleminiz varsa doktora giderek tiroitlerinize,şekerinize ve diğer hormon türlerine baktırın eğer rahatsızlıgınız varsa doktorlar ona göre ilaç verir,arkadaşlarada katılıyorum ilacın ismini vermeseniz olurdu çünkü forumda yaşı küçük ve kilo problemi ile oluşan bir sürü genç kız var şimdi onlar x isimli hap zayıflatıyormuş şu sitede okudum alalım içip zayıflarız diye düşünebilirler.

Çok kibarsın ya sağol benim boğazımı sen kendi boğazınla karıştırma sanada iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…