Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir zayıflama şekli hiç duymadım ve mecbur kalmadıkça doğum kontrol hapı kullanılmaması gerektiğini biliyorum. Yani mecbur kalmadıkça insan ağrı kesici bile atmamalı hapların acayip zararı var. Hem hapla sağlıksız yollardan verilen kilo geriye iki katı döner. Ben şeker hastasıyım sık sık doktora gittiğim için bilgim var. En güzeli doktora gideceksin kan tahlillerini yaptıracaksın sonrada diyetisyene gideceksin ve onu diyet olarak algılamayacaksın yaşam tarzın yapacaksın. Düzenli yeme içme uyku ve günde az az 6 öğün en sağlıklısı. Bunun yanında İbrahim Saraçoğlunun zayıflama kürlerini deneyebilirsin.Kızlar myrlon ismindeki doğum kontrol hapı kullanıp zayıflayan varmı? Ben kullandığım sürede 54 kg I'n üstüne çıkmadım. Uzun zamandır kullanmıyorum 68 çıktım moralim bozuk herşeyim dar geliyor yine başlasammı
Şöyle şeyleri yazıp burda özelliklede genç yaşta kilo problemi olan genç kızlara kötü örnek olmaya bi son verseniz?
Bi kere dogum kontrol hapı kilo verdirir diye bişey yok bünyeyle alakalı.
Zayıflama da az yiyipçok hareketten geçiyor
hapla mapla olmaz bu işler milleti de burda kötü yönlendirmeyin
Evlilik öncesi her ahlaksızlığı yaşayanlar başkasından hamile kalanlar kötü örnek olmuyorda ben mi oldum bırak bu riyakarlığı insan ol
Evlilik öncesi her ahlaksızlığı yaşayanlar başkasından hamile kalanlar kötü örnek olmuyorda ben mi oldum bırak bu riyakarlığı insan ol
bu ne kadar art niyetli ne kadar terbiyesiz bir yorum. başka insanların hatalarını kendinize ışık tutacak şekilde kullanacak kadar düşmeyin lütfen.
Ben zaten 'insan gibi' uyardım. Çünkü bu sitede kilo problemi olan ve her gördüğünü uygulamaya hazır çok genç kız var.
İnsanların evlilik öncesi yaşadıkları sizi ilgilendirmez. Bunu ahlaksızlık olarak nitelendirmek de size düşmez.
Ayrcıca kelimelerinize dikkat edin. İkiyüzlülükle itham edeceğiniz bir yorumda bulunmadım.
Etrafa saldıracağınıza biraz boğazınızı tutun da öyle zayıflayın.
İyi günler