• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol hapi ve sac dokulmesi

cernea

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
103
0
296
Almanya
Arkadaslar 2 yil boyunca dogum kontrol hapi kullandim, gecen ay hapi birakmaya karar verdim ve o andan itibaren inanilmaz saclarim dokuluyor. Kel kalmaktan korkuyorum. Hapi biraktiktan sonra ayni sorunlari yasayanlar varmi? Ne gibi onlemler aldiniz? Bilgilendirirseniz cok sevinirim, cevaplarinizi bekliyorum.

bence hapla alakasi yoktur , tam bilemiyorum ama,

sonbahar mevsiminden olabilir, bu aralar benim de saclarim dokuluyor.

bir arkadasim cildiyeye gitmisti sacim dokuluyor diye, doktor kizmis "hic kel kadin gordun mu " demis.

merak etmeyin, kadinlar kel kalmaz :)))

umarim dedigin gibidir canim cunku hayatimda bole bise gormedim, hic abartmiyorum banyodan avucum sac dolu bi sekilde cikiyorum

gece ruyalarima bile girmeye basladi, gercekten cok psikolojim bozuldu, arastirmalara basladim umarim

kisa zamanda gecer,

Doğum kontrol hapları bi çeşit hormondur kesilmesi halinde saç dökülmesi yada benzeri etkileri olması normalmiş ama yine de bi dermatologa gidebilirsin ama sana hiç kel kadın gördün mü derse hasta hakları görevlisine şikayet et bence hiç bi hekim hastasına böyle bişey diyemez hem etik değil hem mesleke aykırı

Back