• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı nasıl kullanılır

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
2.960
9.365
108
36
Merhaba arkadaşlar evet çok cahilce bir soru ancak hayatımda ilk kez kullanacağım, doktora adetimi geciktirmek için kullanmak istiyorum dedim ama o 3 ay kullan çünkü adetin çok yoğun düzenlememiz lazım dedi
Sorun şu, bu hapların üzerinde günler yazıyor, perşembe yazandan bugün içtim bugün başladım, bir kutu bitince ilk başta içmediğim pazartesi salı çarşamba yazanı da içecek miyim yeni kutuya mı geçeceğim? Günler sadece kolaylık olsun diye mi yazılmış yoksa içerikleri gibi bir farklılık var mı? 21 günğ tamamlayınca adet olmamak için zaten yeni kutuya geçip 1 hafta daha devam edeceğim ama doktor o yeni kutu boşa gitmiş olacak daha sonra 7 gün ara verince yeniden bir kutuya başlayacaksın dedi hiçbirşey anlamadım
Her gün aynı saatte içmem mümkün değil vardiyalı bir işte çalışıyorum, bu büyük bir sorun olur mu cinsel ilişkim yok sadece adet düzeni için kullanacağım, ilaç adı drosetil, ve bu ilaçla birlikte alkol kullanılır mı talimatında birşey yazmıyor bununla alakalı

Ayrıca bu ilaçlara adetin ilk günü başlanıyormuş ben neredeyse 5 veya 6. Günde başlamış oldum yine de adetimi geciktirir mi

Back