Hangi hapı kullanıyorsunuz, şu mini haplardan mı?
Aa gercektenmi.. tam ihtiyacım olan
Pleseboya selam çakiyorsun gibi
Sakinleştirici ile bir benzerliği olduğunu ne gördüm ne duydum
E çok iyi o zaman. Ne şanslısın kız
Bende bunu düsündüm bekledim bir kac gün.. ama öyle gercekten.
Hem yabanci hem bizim bu forumlari didikledim ve nadir de olsa bir kac kisinin bu durumu yasadigini okudum.
Umarim gecici degildir
Yasemin beni sinir küpü yaptı ama cildim bebek gibi yapmıştı :/ tek iyi yanı oydu.Yasmin kullaniyorum
Hormonlara müdahale ettiği için iyi bakamıyorum ben o haplara. Onun yerine hayıtotunu deneseniz, hatta benim bildiğim 1 ama eminim arştırınca daha fazla bulabileceğiniz güvenilir markaların hayıtotu kapsülleri var daha pratik onlara bakın bence.Kullandigim dogum kontrol hapi sakinlestirici almisim gibi hissettiriyor bana kizlar
Adetlerim cok sancili gectigi icin basladim. Agri kesici dahi ise yaramiyordu cunki artik.
Benim adet öncesi cok sinirli geciyordu.. adetimde rahatliyordum ama sonra yine dengesizlesiyordum. Pms den herhalde. Yani bu hormonlarin inis cikislarini ,adet öncesi, adet icinde, yumurtlama döneminde vs her etkiyi hissediyordum dolu dolu.
Herneyse uzatmak istemiyorum..
Suan mucize gibi geldi bu dogum kontrol hapi bana.
Cunki sinirlenmek istesem dahi sinirlenemiyorum sinirlerim alinmis gibi..
Bunu yasayan varmi benden baska cok merak ettim ? anket yapacagim cvplarsaniz sevinirim.
Birde aramizda, 7 günlük ara vermeyen varmi?
Yani düzenli ve araliksiz alan?
Yabanci forumlarda 3 veya 6 ayda bir 7 günlük ara verenler varmis. Sizin deneyimleriniz nedir?
Okuduguma göre o ara kanamalar gereksizmis sözde. Bende ara vermeksizin kullanmak istiyorum.. adetsiz yasam cazip geliyor :)
Bende migrocyn kullanıyorum.Bende farkettim biraz sakınlık yaptı bende de.Cocuklara daha çok sinirlenirdim hala var ama garip bi şekilde normal karşılamaya başladım. Ama ben bilen birine bir şey sormak istiyorum.Bugun ilk paketin son ilacı.Ben 7 gün ara vericem.Hemen adet olacakmiyim? Nasıl oluyor tam bilmiyorum.Ve 7 gun hic icmeyecegim 8.gün içeceğim değil mi ?
Hormonlara müdahale ettiği için iyi bakamıyorum ben o haplara. Onun yerine hayıtotunu deneseniz, hatta benim bildiğim 1 ama eminim arştırınca daha fazla bulabileceğiniz güvenilir markaların hayıtotu kapsülleri var daha pratik onlara bakın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?