Ben 30 yasina gelmis ve simdiye kadar kullanmamis biri olarak artik baslamak istedim.
Yoksa ergenler gibi cilt güzelligi pesinde degilim.
Onun icin serumlar ve asitler var vs..
Benim agrilarim gercekten cok kötü geciyordu. Mide bulantisindan tutun bel tutulmasina kadar hastanelik olma kivamina geliyordum. Kusma, soguk terler dökme, üsüme.. sanki cocuk doguruyor gibiydim her ay. Agri kesicilerin bile faydasi az oluyordu.
Bu sancilari ceken anlar beni sanirim.
Hayit otunu yillar önce denedim iyi gelir gibi oldu sonra biraktim ve dogum kontrol hapini almadan önce düzenli bir sekilde telkrar hergün 10 mg aldim yine ayni etkileri bekleyerel ama faydasi olmadi bu sefer.
O yüzden dpgum kontrol hapini denemek istedim. Agrim kalmadi. Adet öncesi sinir, duygusallik, vucudun su toplamasi vs kalmadi.
Suan iyiyim yani. Hele bu öfke ve sinirime cok iyi geldi. Daha önce almadigima pismanim.
Yillardir heryerde kötü diye duyuruldu bende öyle düsünüyordum ama cok iyi geldi bana simdilik.
Her ay hormonlarimin inis cikislarinda bende birlikte niye heder olayim bosuna yani ?
Ama kimseyi heveslendirmek istemiyorum yinede. herkeste ayni etkiyi gösterecek diye birsey yok.
Zararlari ve yan etkileri de belli zaten.
Hastaligi olanlar kullanmasin tabiki.
Agrilari az veya olmayanlar, pms cekmeyenler düzenli adet olmak istiyorsalar hayit otu da düzenliyor. Onunda hormonlari dengeleme faydalari var.
Ama benimkileri yatistirmak icin yetmedi artik herhalde :) zaten bende etkiler ters niyeyse..
Baskalari bu hap ile sinirli oluyormus. Ben hapsiz.