Dogum kontrol hapi mi sakinlestirici mi

Dogum kontrol hapi sayesinde sende sakin biri oldunmu

• Evet

OY: 2 5,7%
  • Hayir

OY: 17 48,6%
  • bende sinir yapti

OY: 16 45,7%

• Ankete Katılan
    35
Ben avrupada yasiyorum bu arada

Yani sirf haberlerde öyle yaziyor diye tavsiye etmemeleri gibi birsey sözkonusu degil..

Bu arada burda recetesiz almak yasak. Yani baya doktorun tavsiyesi ile aldim.
Haberlerde çıktığında benim doktorum artık Yasmin kullanmamami tavsiye etti ve başka bir ilaç önerdi. Yeni ilaca geçmeyi red edip doğum kontrol yöntemini değiştirdim hatta. Bu arada ağrılı adetin ne demek olduğunu inanın çok iyi bilirim. Bende rahim şekil bozukluğu var.

Cok gecmis olsun.

O haberleri bende okudum ama üzerinde pek durmadim cunku belirli baska bir rahatsizligim yok ne bende ne ailemde.
Doktorumda birsey demedi acikcasi yani umarim bana garezi yoktur

Cok gecmis olsun.

O haberleri bende okudum ama üzerinde pek durmadim cunku belirli baska bir rahatsizligim yok ne bende ne ailemde.
Doktorumda birsey demedi acikcasi yani umarim bana garezi yoktur
Sigara içenler ve hareketsiz hayat sürenler daha büyük risk grubunda. Ben ikisinide yapmama rağmen devam etmedim, büyütmem gereken iki çocuğum var size de geçmiş olsun.

kan pihtilasmasi yan etkilerinden biriymis dogum kontrol hapinin korkuttunuz beni simdi..

suan durumunuz nasil ?
İki aydır kullanmıyorum az daha farketmeseydim daha kötü sonuçlara yol açıcaktı maalesef

Yumurtlama zamanı da ağrılı mı.
Halen kullanıyor musunuz d kontrol hapı ağrıları kesti mi

Yumurtlama zamanı da ağrılı mı.
Halen kullanıyor musunuz d kontrol hapı ağrıları kesti mi

Yumurtlama zamaninda inceden ama gecici bir sizi hissediyordum ama adetimin ilk günlerindeki gibi agir ve saatlerce süren bir agriyla kiyaslanmaz tabiki.

Hala kullaniyorum ve adet agrilarimi kesti tamamen ama bu arada diz kapaklarimda agri olustu ... bu ilaca mi baglamaliyim diye düsünüyorum bende dün geceden itibaren

Dizlerimde daha önce hic agri olmamisti.. tedirgin oldum birakmayi düsünüyorum ... bilemedim..acaba ilac ile bir alakasi olabilir mi? Bir bilen varmi?

Hangi ilacı kullandınız?

Hala kullanıyor musunuz hapı? Adet öncesi felaket ağrım oluyor, adette ve sonrasında da oluyor? Cidden ağrınızı kesti mi rahat mısınız şimdi adet döneminde

Hala kullanıyor musunuz hapı? Adet öncesi felaket ağrım oluyor, adette ve sonrasında da oluyor? Cidden ağrınızı kesti mi rahat mısınız şimdi adet döneminde

adetim, hapi iki ay düzenli kullandiktan sonra kendiliginden geldi ve normalden fazla agri yapti. ama tekrar kullaniyorum.
suan iki aydir adetim yok gelmedi hala. tekrar gelirse agri olur mu bilemem. ama her ay agri cekmektense iki ayda bir cekerim daha iyi diye düsünüyorum.

İlacı neden bıraktınız doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…