Doğurganlığı azaltmaz yaa kim söylüyor bunları. Hormonlarında oynamalara neden olabiliyor. Bu da hamile kalmayı geciktirebiliyor. Belki bunu anlatmak istemişlerdir. Ama korunmayı bırakır bırakmaz hormonlarına baktırırsın bi sorun varsa önlemlerini alırsın hiç bi sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.Evleneli 5 ay oldu 5 aydır doğum kontrol hapı (yasmin) kullanıyorum. Kullandığımı duyan herkes uzun vadeli devam ettiğimde hamile kalamıyacağımı söylüyor doğurganlığı azalttığını vs vs. Ben 1 sene daha kullanmak istiyorum böyle birşey başına gelen varmı? doğruluğu var mı varsa neden kullanılıyor yoksada bu insanlar yeni evlileri neden böyle korkutuyor
Merhaba..Valla kullandığımı duyan herkesin nedense yakınlarında kullanıp sonradan hamile kalamayan tanıdıkları çıkıyor anlayabilmiş değilim hem biraz evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum hemde sonradan olmaz diye korkmuyorum değil
Dogurganliga etkisi su sekilde biraktiktan sonra bir kac ay hamile kalamazsinizEvleneli 5 ay oldu 5 aydır doğum kontrol hapı (yasmin) kullanıyorum. Kullandığımı duyan herkes uzun vadeli devam ettiğimde hamile kalamıyacağımı söylüyor doğurganlığı azalttığını vs vs. Ben 1 sene daha kullanmak istiyorum böyle birşey başına gelen varmı? doğruluğu var mı varsa neden kullanılıyor yoksada bu insanlar yeni evlileri neden böyle korkutuyor
Evleneli 5 ay oldu 5 aydır doğum kontrol hapı (yasmin) kullanıyorum. Kullandığımı duyan herkes uzun vadeli devam ettiğimde hamile kalamıyacağımı söylüyor doğurganlığı azalttığını vs vs. Ben 1 sene daha kullanmak istiyorum böyle birşey başına gelen varmı? doğruluğu var mı varsa neden kullanılıyor yoksada bu insanlar yeni evlileri neden böyle korkutuyor
En az 1 ay öncesinden başlamayı öneriyorlar ek korunma yöntemine gerek kalmasın Diye.Çünkü ilk kullanılan ayda %100 koruma sağlamıyor diyorlar.1 ay önceden başlanması avantaj o yuzdenHanimlarrr temmuzda dugunum var. Dogum kontrol hapi ne zaman kullanilmaya baslanmali ? Ona gore doktora gidip bsna uygun bi hap isteyecegim
canım öyle birşey yok ya benim arkadaşım bıraktı 2.ayı hamile kaldı ben hiç kullanmadm 1.5 senedr ugraşıyorm hiç ilgisi yok böyle şeylerle rabbim yazmşsa herşekilde olurrr.Evleneli 5 ay oldu 5 aydır doğum kontrol hapı (yasmin) kullanıyorum. Kullandığımı duyan herkes uzun vadeli devam ettiğimde hamile kalamıyacağımı söylüyor doğurganlığı azalttığını vs vs. Ben 1 sene daha kullanmak istiyorum böyle birşey başına gelen varmı? doğruluğu var mı varsa neden kullanılıyor yoksada bu insanlar yeni evlileri neden böyle korkutuyor
Tesekkur ederimEn az 1 ay öncesinden başlamayı öneriyorlar ek korunma yöntemine gerek kalmasın Diye.Çünkü ilk kullanılan ayda %100 koruma sağlamıyor diyorlar.1 ay önceden başlanması avantaj o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?