10 yıllık evliliğimde hep doğum kontrol hapı ile korundum. Hapı bıraktığım ay hamile kaldım 2 çocuğumda da. Uzun vadede nasıl bir etkisi olur bilmiyorum ama kullandığım dönemlerde cildim bile daha güzel oluyor. Her ay acaba hamile kalır mıyım sıkıntısı yaşamıyorum. Erkeğe güven olmaz sonuçtaHerkese merhaba,
Bu konuyu sormak için bugun açtım üyelik. Yurtdışında yaşıyorum 3 senedir, ailem vs. yanımda değil ve şirket gönderdiği için geldiğim ülkenin diline hiç hakim değilim doktora danışmadan buraya yazmak istedim.
Bu zamana kadar herhangi bir doğum kontrol hapı kullanmadım, erkek arkadaşımın da böyle bir talebi yok ama acaba daha rahat olmak için denesem mi diyorum. Ama çok zararlı falan diyen de var, annem eczacı kendisi de bunlardan biri.
Biraz da sağlık konusunda pimpirikli bi tipim ve dediğim gibi dil sorunu oluyor doktorla falan burada. Hiç bulaşma mı dersiniz ne dersiniz?
evet teşekkür ederim. ben hiç regl ağrısı da yaşamıyorum doğal olarak o nedenle hiç ilgi alanıma girmedi bu gune kadar bu haplar. yoksa kist için falan kullanan arkadaşlarım da olmuştu lisede bile.Her ilaç gibi illaki zararı vardır ama ben her ay kendimi regl ağrısından acile atan, çalıştığım yerlerde her regl döneminin ilk günü izin alan biri olarak doğum kontrol hapına teşekkür ediyorum valla. Bana yararı olduğu için kullanmaya devam ediyorum
Dogru kullandigina emin misinMerhaba ben yeni evlendim. Üç ay önce başladım kullanmaya. İlacın 28. Gunundeyim hala regl olmadım. Hep düzenli içtim. Hamil değilimdir di mi. Çok korkuyorum
Kişiden kişiye göre çok değişiyor.şimdi sana şahane bir şey böyle bir rahatlık görmedim 10 senedir kullanıyorum diyenler de yazacak, benim gibi feleğim şaştı yan etkiden kendime gelemedim diyen de.ilaçtan ilaca da değişiyor, kişiden kişiye de.bu iş boyle olmaz yani.Herkese merhaba,
Bu konuyu sormak için bugun açtım üyelik. Yurtdışında yaşıyorum 3 senedir, ailem vs. yanımda değil ve şirket gönderdiği için geldiğim ülkenin diline hiç hakim değilim doktora danışmadan buraya yazmak istedim.
Bu zamana kadar herhangi bir doğum kontrol hapı kullanmadım, erkek arkadaşımın da böyle bir talebi yok ama acaba daha rahat olmak için denesem mi diyorum. Ama çok zararlı falan diyen de var, annem eczacı kendisi de bunlardan biri.
Biraz da sağlık konusunda pimpirikli bi tipim ve dediğim gibi dil sorunu oluyor doktorla falan burada. Hiç bulaşma mı dersiniz ne dersiniz?
Selam.Her ilaç gibi illaki zararı vardır ama ben her ay kendimi regl ağrısından acile atan, çalıştığım yerlerde her regl döneminin ilk günü izin alan biri olarak doğum kontrol hapına teşekkür ediyorum valla. Bana yararı olduğu için kullanmaya devam ediyorum
2 senedir Yasmin kullanıyorum, isteksizlik yapıyor evet ama kullandıkça azalıyor o etkisi benceSelam.
Hangi hapı kullanıyorsunuz?
İsteksizlik vs yan etkileri var diyorlar. Kaç senedir kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Teşekkür ederim.2 senedir Yasmin kullanıyorum, isteksizlik yapıyor evet ama kullandıkça azalıyor o etkisi bence
Kilo aldım evlendikten sonra ama ilaçtan mı hiç bilmiyorum ya, çok yediğimden de olabilirTeşekkür ederim.
Kilo aldırıyor mu? İştahınızda artma azalma oldu mu
Hangisini önerirsiniz10 seneye yakin kullandim. Kendinize uygun olani kullandiktan sonra hicbir sorun olmuyor.
Marka oneremem. Bana yarayan size yaramayabilir. Doktor önerisi almanizi tavsiye ederim.Hangisini önerirsiniz