Sağlıkla büyüsün inşallahOvulasyon testini bilmemde,bende doğum kontrol hapı kullanırken 2 aylık hamile olduğumu òğrenmiştim
Kan ver için rahat etsinSağlıkla büyüsün inşallahŞimdi bir kaset test yaptım, 3. dakikada hiçbir şey çıkmadı diye bıraktım ama 10. dakikada çok hafif bir ikinci çizgi belirdi hatta fotoğrafta çıkmamış bile. Mümkünat vermiyorum ama, biraz da gerildim açıkçası. Bu konuda var mıdır bir fikriniz?
Bebeğimizi kaybettik, onu da erken fark etmiştik. Biraz da o yüzden korkuyorum açıkçasıKan ver için rahat etsin
Slm canım naptın doktora gittin mi. Bende doğum kontrol hapıni yeni bıraktım hemen yumurtlama olur mu hamile kalamam diye korkuyorum. Bende bebek istiyorumBebeğimizi kaybettik, onu da erken fark etmiştik. Biraz da o yüzden korkuyorum açıkçasıYine biraz ağrılarım da var. Az önce iki test çok çok hafif pozitif çıktı, belki fotoğrafta belli olmuyordur bile. Yine yükselecek mi diye kontrollere gitmek de korkutuyor beni ama haklısınız. Hayırlısı
Sizin diğer sorunuza da yazmıştım galiba, ben hapı bıraktığım ilk ay ovülasyon denedim yumurtlama oluyor, sorunuzu görünce yine yazmak istedimSlm canım naptın doktora gittin mi. Bende doğum kontrol hapıni yeni bıraktım hemen yumurtlama olur mu hamile kalamam diye korkuyorum. Bende bebek istiyorum
Tamam canım bende deniyeyim ovalasyonu. Peki gebelik oldu mu sizinSizin diğer sorunuza da yazmıştım galiba, ben hapı bıraktığım ilk ay ovülasyon denedim yumurtlama oluyor, sorunuzu görünce yine yazmak istedim
Yine aynı zamanda mi oluyor canım yumurtlama. Mesela ben doğum kontrol hapı ve kist öncesi 26 günde bir adet oluyordum. Ama kist olunca bütün düzenim gitmişti. Kist gitti doğum kontrol hapı da bitti duzenim geri gelir mi kiSizin diğer sorunuza da yazmıştım galiba, ben hapı bıraktığım ilk ay ovülasyon denedim yumurtlama oluyor, sorunuzu görünce yine yazmak istedim
Benim geldi, 28 günde 1 olurdım yine öyle oldum. Ama son birkaç ay bozuldu hep 10 gün öncesinden kahverengi akıntı geldi mesela 10 gün devam etti, hapla mı ilgili bilmiyorum tabii. Ama ilk aydan düzenim yerine geldi benimYine aynı zamanda mi oluyor canım yumurtlama. Mesela ben doğum kontrol hapı ve kist öncesi 26 günde bir adet oluyordum. Ama kist olunca bütün düzenim gitmişti. Kist gitti doğum kontrol hapı da bitti duzenim geri gelir mi ki
Kaç ay oldu bırakalı canımBenim geldi, 28 günde 1 olurdım yine öyle oldum. Ama son birkaç ay bozuldu hep 10 gün öncesinden kahverengi akıntı geldi mesela 10 gün devam etti, hapla mı ilgili bilmiyorum tabii. Ama ilk aydan düzenim yerine geldi benim
Kaç ay kullanmıştın doğum kontrol hapıni iki ay kullandım benBenim geldi, 28 günde 1 olurdım yine öyle oldum. Ama son birkaç ay bozuldu hep 10 gün öncesinden kahverengi akıntı geldi mesela 10 gün devam etti, hapla mı ilgili bilmiyorum tabii. Ama ilk aydan düzenim yerine geldi benim
Canım ben 2 yıl kullandım 2 yıl çocuk düşünmediğimiz için, bıraktıktan 8-9 ay sonra pozitifi gördüm daha çok erken ama sağlıkla ilerler inşallah.Kaç ay kullanmıştın doğum kontrol hapıni iki ay kullandım ben
Merhaba sonucunuz ne olduBebeğimizi kaybettik, onu da erken fark etmiştik. Biraz da o yüzden korkuyorum açıkçasıYine biraz ağrılarım da var. Az önce iki test çok çok hafif pozitif çıktı, belki fotoğrafta belli olmuyordur bile. Yine yükselecek mi diye kontrollere gitmek de korkutuyor beni ama haklısınız. Hayırlısı
İnşallah sağ salim doğmayı nasip etsin Allah'ım.Canım ben 2 yıl kullandım 2 yıl çocuk düşünmediğimiz için, bıraktıktan 8-9 ay sonra pozitifi gördüm daha çok erken ama sağlıkla ilerler inşallah.
nasıl yaaa.. bende kullanıyorum ama regl olsak da farketmeden hamile olabilir miyizzzOvulasyon testini bilmemde,bende doğum kontrol hapı kullanırken 2 aylık hamile olduğumu òğrenmiştim